سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0607
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 422
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر شبکه های اجتماعی بر انتشار اطلاعات از طریق بازاریابی ویروسی
چکیده مقاله:
رشد بسیار سریع شبکه های اجتماعی فضای مناسبی را برای انتشار اطلاعات ،عقاید و ایده های جدید با سرعتی هرچه بیشتر در بین افراد شبکه ایجاد نموده است. با شکل گیری شبکه های اجتماعی ایجاد شبکه های گسترده تر و وسیع تری ورای مرزهای جغرافیایی موجب ایجاد بستری عظیم تر و غنی تر از ارتباط وساختار شبکه ای شده است. پژوهشگران بسیاری با بررسی ساختارشبکه های اجتماعی سعی در شناخت وچگونگی کارکرد شبکه های اجتماعی آن داشته اند .یکی از موضوعات اساسی در شبکه های اجتماعی انتشار اطلاعات و چگونگی آن است. فرایند انتشار در شبکه های اجتماعی برای مدل سازی پدیده های مختلف ازقبیل ویروس های انسانی یا کامپیوتری واتخاذ بازاریابی ویروسی برای محصول بکار می رود . موضوع بازاریابی ویروسی در ادبیات مرتبط با این رشته بیش از 15 سال است که مورد بحث قرار گرفته است اززمانی کهJeffery Rayportبرای اولین بار این واژه را در سال 1996 معرفی کرد. به هر حال استفاده وسیع تر از رسانه های اجتماعی اخیرا این ایده را در یک سطح جدید قرار داده است. ما بازاریابی ویروسی را به عنوان یک حرفی که به صورت الکترونیکی دهان به دهان می چرخد می شناسیم که به موجب آن فرم های مختلف پیام بازاریابی مربوط به کمپانی، بند یا محصول با یک رشد نمایی و اغلب از طریق استفاده از برنامه های کاربردی رسانه های اجتماعی انتقال داده می شوند
کلیدواژه ها:
شبكه هاي اجتماعي، بازاريابي ويروسي، انتشار اطلاعات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642972/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقابزرگ لواسانی، سیدشمیلا و حمیدی، حجت الله،1396،تاثیر شبکه های اجتماعی بر انتشار اطلاعات از طریق بازاریابی ویروسی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642972
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آقابزرگ لواسانی، سیدشمیلا؛ حجت الله حمیدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، آقابزرگ لواسانی؛ حمیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.