سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش ادبیات فارسی معاصر
کد COI مقاله: CPLC01_102
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 328
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تصویرسازی، توصیف و شخصیتپردازی در رمان همسایه ها اثر احمد محمود
چکیده مقاله:
شخصیت و شخصیت پردازی در داستان یکی از وجوه مهم و اساسی در گستره داستان است که باعث اعتلای یک اثر ادبی شده و موجب اقبال خوانندگان بدان اثر خواهد بود. حال آن که هر چقدر نویسنده از شخصیت های آشنا و قابل تصور و توصیف بیشتر استفاده کند ،شخصیت هایی که در ذهن خواننده راحت نقش می بندند و به تصویر می آیند؛ حتما گرایش به خواندن آن اثر بیشتر خواهد بود. نویسندهی نام آشنای ایران – احمد محمود – براین اصل تکیه دارد و شخصیت های داستانش را از میان همین مردمبرگزیده و چنان واضح و گیرا به ترسیم چهرهی آنان پرداخته که گویا نقاشی است که قلم مو به دست تک تک چهره ها را بر بوم نقاشی طرح می زند. در این مقاله بر آنیم تا با آوردن شواهد کافی از شیوه های تصویر سازی (نقاشی) و توصیف شخصیت ها در رمان همسایهها صحبت کنیم که:مهم ترین خصوصیت احمد محمود در ترسیم و تصویر سازی چهرهی شخصیتهایش چیست همچنین چگونه توصیفات او در نهایت به یک تابلوی نقاشی ختم می شود
کلیدواژه ها:
تصویر و توصیف ، احمد محمود ، همسایهها ،شخصیتپردازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/640897/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امرایی، آرش و جلیلیان، سیدحمدالله،1395،تصویرسازی، توصیف و شخصیتپردازی در رمان همسایه ها اثر احمد محمود،همایش ادبیات فارسی معاصر،ایرانشهر،،،https://civilica.com/doc/640897
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، امرایی، آرش؛ سیدحمدالله جلیلیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، امرایی؛ جلیلیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روایت شناسی رمان همسایه ها اثر احمد محمود
- تاثیر فضاهای باز مجتمع های مسکونی در افزایش تعاملات اجتماعی ساکنین (مطالعه موردی: سه مجتمع مسکونی البرز، قدیر 2، ذوالفقار در شهرک صدرا شیراز)
- بررسی تاثیر فضای سبز بر سرزندگی در مجتمع های مسکونی شهر تهران
- بررسی پراکنش خدمات گردشگری در منطقه فرهنگی تاریخی شهر شیراز
- تاثیر باورهای دینی جهان بینی اسلامی برمعماری مسکونی سنتی شوشتر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- How to Get Your Students to Stop Translating and Start Thinking in English
- بازتاب فرهنگ عامه در دیوان حکیم عبدالرزاق لاهیجی
- نقد ژانر پژوهی های پیشین و معرفی پیشنهاد خود
- نقش فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی در یادگیری آموزش زبان انگلیسی و دیدگاه های رایج مرتبط به آن
- بررسی تأثیر تدریس زبان انگلیسی با استفاده از روش های جدید مبتنی بر نرم افزار آموزشی و روش سنتی بر میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.