سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSDA03_201
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 637
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی طرح هادی روستایی و نقش آن در حفاظت محیط زیست مطالعه موردی ( دهستان دشت ارژن شهرستان شیراز )
چکیده مقاله:
مناطق روستایی به عنوان یکی از مهمترین قطب های اقتصادی کشور می تواند نقش برجسته ای در تآمین نیازهای جمعیت، مواد اولیه مورد نیاز صنایع و در نهایت، رشد و توسعه اقتصادی کشور ایفا کند. با این حال طی سال های متمادی، عواملی نظیر فقر اقتصادی حاکم بر روستا و سطح پایین دانش و آگاهی روستانشینان نسبت به مراقبت و حفاظت از منابع طبیعی و در نهایت بهره برداری نامناسب از آن باعث تخریب شدید این منابع و تشدید فقر و توسعه نیافتگی در محیط روستا شده است. اما با اجرای طرح های توسعه روستایی خصوصا طرح هادی روستایی به نوعی سعی شده روستا ها از فقروانزوا بیرون آیند و به سمت رشد و توسعه و حفاظت از محیط زیست گام بردارند. هدف از این مقاله بررسی ابعاد زیست محیطی این طرح ها می باشد. روش تحقیق کتابخانه ای بوده و از منابع متعدد جهت بررسی این موضوع استفاده شده است . بررسی ها حاکی از آن است که بهسازی مساکن روستایی، لوله کشی آب آشامیدنی، احداث مراکز دفن زباله و ایجاد تاسیسات دفع فاضلاب و گورستان ها و توسعه مسیل ها موجب تاثیرات زیست محیطی قابل توجهی بر روستا می گردد. همچنین در این تحقیق تاکید گردیده که در احداث معابر روستایی باید شرایط محیطی منطقه درنظر گرفته شود تا ضمن سهولت جابجایی روستاییان از تخریب محیط زیست کاسته شود. ایجاد فضای سبز در نهایت به عنوان راهکاری جهت بهبود محل زندگی روستاییان جدا از تلطیف هوای روستا و ایجاد ظاهری زیبا می تواند به بهبود محیط زیست کمک نماید. در انتها توجه به کاربری زمین با توجه به توان اکولوژیک در راستای کاهش تغییر کاربری های زراعی و باغی به مساکن و تاسیسات روستایی در عین توجه به اهمیت توسعه این فضاها با در نظر گرفتن ضرورت احتمالی برخی تغییر کاربری ها برای توسعه فیزیکی روستا مورد تاکید واقع می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSDA03_201 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/640033/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، سهیلا،1395،ارزیابی طرح هادی روستایی و نقش آن در حفاظت محیط زیست مطالعه موردی ( دهستان دشت ارژن شهرستان شیراز )،سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری،تبریز،https://civilica.com/doc/640033
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدی، سهیلا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل محتوای کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی براساس مولفه های آموزش مهارت های زندگی
- نقد و بررسی نظام آموزشی مقطع ابتدایی ایران از نظر ایدیولوژی های برنامه درسی
- بررسی عملکرد تصفیه خانه فاضلاب کارخانه رب گوجه فرنگی درحذف آلاینده هاوامکان استفاده مجدد ازپساب آن برای آبیاری کشاورزی - مطالعه موردی: کارخانه رب گوجه فرنگی روژین تاک کرمانشاه
- بررسی تولید کامپوزیت سطحی Al/Al2O3 به روش FSP
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.