سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CBEAUI04_013
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 223
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساماندهی سکونتگاه های روستایی با تاکید بر بخش اقتصادو خدمات )(مطالعه موردی دهستان میامی از بخش میامی شهرستان شاهرود)
چکیده مقاله:
از پیامدهای سیاست های نامطلوب توسعه ی کشور در دهه های اخیر گسستگی در ساختار فضایی و عدمتناسب در نظام سلسله مراتب سکونتگاهی است که آثار ناخوشایند آن در عرصه ملی و در سطح پایین تر(منطقه) نیز مشاهده می شود. بطوری که در منطقه مورد مطالعه (دهستان میامی) گسیختگی در ساختارفضایی به شکل توزیع نامتناسب جمعیت، فعالیت وامکانات، فقدان حلقه های واسط وجود ارتباط های غیرمنطقی سکونتگاه های کوچک با مراکز بزرگ و شهرها نمود پیدا کرده است.با توجه به نتایج حاصل از کاربرد روشهای بکار گرفته شده با لحاظ کردن موقعیت استقرار هر سکونتگاهضمن تایید فرضیه های یاد شده، الگوی مناسب برای ایجاد نظام سکونتگاهی مطلوب پیشنهاد گردیدهاست که بر اساس آن هر مرکز از کوچک تا بزرگ با توجه به ویژگی های درونی و بیرونی خود ، کارکردهایمشخصی را در قالب یک سلسله مراتب فضایی عهده دار می شوند . استقرار چنی نظامی با تقویت حلقههای واسط و مکمل، دسترسی متناسب تمامی نقاط روستایی را به خدمات و امکانات ضروری میسر ساختهو یکپارچگی فضایی منطقه را در سطوح مختلف عملکردی عینیت می بخشد.
کلیدواژه ها:
ساماندهي، سلسله مراتب سكونتگاهي، توسعه روستايي، دهستان ميامي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/632081/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارغان، عباس و جواهری، کامران،1396،ساماندهی سکونتگاه های روستایی با تاکید بر بخش اقتصادو خدمات )(مطالعه موردی دهستان میامی از بخش میامی شهرستان شاهرود)،چهارمین کنفرانس ملّی معماری و شهرسازی «پایداری و تاب آوری از آرمان تا واقعیت»،قزوین،،،https://civilica.com/doc/632081
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ارغان، عباس؛ کامران جواهری)
برای بار دوم به بعد: (1396، ارغان؛ جواهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساماندهی سکونتگاه های روستایی راهی به سوی توسعه روستایی
- ارایه سیاست های نوین برنامه ریزی شهری در بهبود روابط میان شهر و روستا
- ساماندهی فضایی سکونتگاه های روستایی (دهستان چهاردانگه) شهرستان ساوجبلاغ استان تهران
- بررسی نقش استراتژیک سرمایه اجتماعی در رشد و توسعه اقتصادی
- تحلیل عوامل موثر بر سرمایه اجتماعی و بررسی نقش آن در عملکرد زنجیره تامین با استفاده از متدولوژی پویایی های سیستمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.