سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_1037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,434
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حوضه های آبریز بوسیله مدل SWAT
چکیده مقاله:
بعلت آنکه رودخانه ها ی یک حوضه از بالاترین نقطه حوضه آبخیز تا پائین ترین نقطه آبریز به لحاظ فنی یک موجود واحد می باشند، شبیه سازی حوضه آبریز آنها با در نظر گرفتن حداکثر تعداد پارامترهای موثر در سیکل هیدرولوژیکی، در محاسبه میزان رواناب حوضه بسیار موثر خواهد بود. از طرفی در راستای مدیریت حوضه آبریز وجلوگیری از بروز ناسازگاری و ناهماهنگی در اقدامات طراحی شده در سطح حوضه برای شبیه سازی حوضه آبریز مورد نظر، به مدلی نیاز است که بتواند حجم وسیع داده های بارش ، توپوگرافی ، مرزهای حوضه آبریز ، خصوصیات خاک و لایه زیر سطحی ، کاربری اراضی و پوشش گیاهی ، سیستم های انتقال رواناب ، سازه های مدیریتی موجود ، داده های موجود کیفی آب ، سطح آب زیرزمینی و غیره را در شبیه سازی بکار برد ، لذا پس از انتخاب مدل SWAT برای شبیه سازی یکی از زیرحوضه های کرخه (کشکان به مساحت 3830 کیلومتر مربع) و بکارگیری حداکثر داده های موجود در منطقه اقدام به شبیه سازی حوضه شد. در این مطالعه مراحل کالیبراسیون و صحت سنجی جریان رودخانه برای دو زیرحوضه با استفاده از اطلاعات مشاهده ای دو ایستگاه هیدرومتری واقع در خروجی آنها انجام شده است و ضمن بررسی عوامل موثر بر رواناب حوضه در نهایت شبیه سازی جریان در این دو زیرحوضه با استفاده از مدل 2005 SWAT رضایت بخش می باشد.
کلیدواژه ها:
شبيه سازي ، مدل2005 SWAT، كرخه، مديريت حوضه آبريز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63084/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرصانع، زهرا سادات و کاویانپور، محمد رضا و دلاور، مجید،1388،حوضه های آبریز بوسیله مدل SWAT،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/63084
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، میرصانع، زهرا سادات؛ محمد رضا کاویانپور و مجید دلاور)
برای بار دوم به بعد: (1388، میرصانع؛ کاویانپور و دلاور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.