سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_505
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 779
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی بهرهبرداری سیستم چندمخزنه در شرایط کمآبی با استفاده از روش پویایی سیستم
چکیده مقاله:
پویایی سیستم روشی برای شبیه سازی بوده که بر پایه بازخوردها عمل می کند و علاو هبر تحلیل واقع گرایانه سیستمهای پیچیده، امکان دسترسی به مدل را در تمام مدت زمان انجام فرآیند به کاربر داده و امکان توسعه سریع مدل و نیز امکان توسعه گروهی را به مدل می دهد. در این مطالعه شبیه سازی بهره برداری از مخزن برای سیستم سه مخزنی بازفت، کارون 5 و کارون 4 که به صورت سری و موازی قرار گرفته اند، براساس روش پویایی سیستم انجام گرفته است تا شرایط برای چند سال کم آب بررسی گردد. سپس نتایج شبیه سازی با نتایج حاصل از برنامه ریزی غیرخطی مقایسه گردیده است تا میزان اعتماد به روش شبیه سازی پویایی سیستم در بهره برداری از سیستم های چند مخزنه که روشی کاربردی و سریع می باشد، مشخص گردد.
کلیدواژه ها:
پويايي سيستم،بهرهبرداري، شبيهسازي، سيستم چندمخزنه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودی، مهرداد و بلوری یزدلی، یاسمن و بزرگ حداد، امید،1388،شبیه سازی بهرهبرداری سیستم چندمخزنه در شرایط کمآبی با استفاده از روش پویایی سیستم،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، محمودی، مهرداد؛ یاسمن بلوری یزدلی و امید بزرگ حداد)
برای بار دوم به بعد: (1388، محمودی؛ بلوری یزدلی و بزرگ حداد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی ایمن شبکه های آبرسانی با رویکرد دستیابی به توسعه پایدار شهری، منطبق بر اصول پدافند غیرعامل اولویت بندی اجزای سیستم های آبرسانی منطبق بر ضوابط پدافند غیر عامل با رویکرد دستیابی به توسعه پایدار
- استخراج منحنیهای IDF از دادههای روزانه بارش مطالعه موردی ایستگاه سینوپتیک مشهد
- تولید آلیاژ AlV از طریق احیای آلومینوترمیک پنتا اکسید وانادیوم
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مدیریت تلفیقی منابع آب های سطحی و زیرزمینی
- اندازه گیری کمی میزان فرسایش و رسوب با استفاده از مدل LISEM در اراضی لسی حوزه آبخیز پاسنگ استان گلستان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.