سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_358
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 964
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه اثرگیرداری خاک بستر روی رفتار ناپایداری سکوهای خودبالابر تحت اثر Punch Throgh
چکیده مقاله:
سکوهای دریایی سازه هایی هستند که بیشتر از سازه های روی خشکی در معرض آسیب قرار دارند. از آسیب های شایع در سکوهای خود بالابر می توان به تصادمات سکو با اجسام خارجی مانند ضربات کشتی، وقوع انفجار، آبشستگی زیر پایه ها، اختلاف فاز دندانه ها، پدیده نفوذ سریع اسپادکن و غیره، اشاره نمود. وقتی یک سکوی خود بالابر پیش بارگذاری می شود، در حین انجام عملیات، تجهیز و پیش بینی رفتار سکو جهت مقابله با عکس -العمل های سریع، از جمله نفوذ سریع پایه از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. این واقعه در سکوهای خود بالابر، می تواند باعث آسیب جدی در
پایه ها، عرشه و غیره شود. شدت و ضعف این آسیب ها، تحت تأثیر عوامل مختلفی می باشد. یکی از این عوامل اثرات گیرداری خاک می باشد که روی رفتار سکو، اثرات چشمگیری دارد. در این مقاله اثر گیرداری خاک بستر بر روی رفتار ناپایداری سکوی ایران خزر، تحت اثر نفوذ سریع اسپادکن، بررسی شده است. مدل المان محدود سکوی خود بالابر توسط نرم افزار المان محدود 10 Ansys، تهیه شده و تحت بارگذاری نیروهای قائم و اعمال نفوذ سریع اسپادکن به صورت تغییرمکان فائم به پایه چپ، قرار گرفته و تحلیل استاتیکی غیر خطی انجام شده است.
کلیدواژه ها:
نفوذ سريع اسپادكن ، اسپادكن، آسيب پايهها، سكوي خودبالابر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62405/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نسیم، مریم و چناقلو، محمدرضا و مصطفی قرهباغی، احمد رضا،1388،مطالعه اثرگیرداری خاک بستر روی رفتار ناپایداری سکوهای خودبالابر تحت اثر Punch Throgh،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62405
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، نسیم، مریم؛ محمدرضا چناقلو و احمد رضا مصطفی قرهباغی)
برای بار دوم به بعد: (1388، نسیم؛ چناقلو و مصطفی قرهباغی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر پدیده نفوذ سریع اسپادکن در رفتار اعضای داخل جک کیس سکوی خود بالابر هنگام عملیات نصب
- مروری بر روشهای تخمین مقاومت نفوذ اسپادکن در خاکهای رسی دولایه
- مبانی طراحی جزایر مصنوعی و مروری بر پروژه پالم جمیرا
- مقایسه اقتصادی در بهره برداری سامانه های آبرسانی با استفاده از لوله های GRP در مقایسه با لوله های فولادی (مطالعه موردی سامانه آبرسانی داراب به روش BOT)
- ملاحظات طراحی و اجرای پی های صندوقه ای زبانه دار(اسپادکن)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.