روابط سلامت سازمانی با متغیرهای دموگرافیک در بیمارستان های منتخب دانشگاه علوم پزشکی ایران
محل انتشار: چهارمین همایش ملی مشاوره و سلامت روان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 460
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MHWIAUQ04_235
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
مهارت های ارتباطی مدیران می تواند در راستای عملکرد صحیح بیمارستان ها موثر باشد و تاثیر مثبت آن بر سلامت سازمانی کارکنان سبب افزایش اثربخشی آن می گردد. هدف از این پژوهش بررسی رابطه ی مهارت های ارتباطی مدیران با سلامت سازمانی در بیمارستان های منتخب دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد. نوع پژوهش توصیفی، همبستگی است که در سال 1394 انجام شد. جامعه آماری این مطالعه، کلیه مدیران و کارکنان بیمارستان های منتخب دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشند که همه مدیران وارد مطالعه شدند (40=n (و 384 نفر از کارکنان با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران و به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه سلامت سازمانی هوی و فیلدمن، مهارتهای ارتباطی بارتون وویژگی های دموگرافیک به شیوه لیکرت جمع آوری شدند. داده ها با آزمون های آماری هبستگی اسپیرمن، U من ویتنی و کروسکال والیس تحلیل شدند. میانگین امتیاز سلامت سازمانی 4/134 بود. بین رشته شغلی و سطح تحصیلات با سلامت سازمانی رابطه معنی دار پیدا شد. به منظور بالا بردن سلامت سازمانی، باید مهارت ارتباطی مدیران را تقویت کنند و پذیرایپیشنهادها و انتقادات ارباب رجوع باشند و در کل در سازمان محیطی را فراهم آورند که از لحاظ یادگیری، منضبط و جدیباشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
گیلان توکلی اردغان
دانش آموخته، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، تهران، ایران
رحمت اله جدیدی
استادیار، دکتری مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، اراک، ایران
سجاد دلاوری
دانشجوی دکتری سیاستگذاری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :