سال انتشار: 1381
محل انتشار:
اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها
کد COI مقاله: 057_8446436405
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,168
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه نظری و آزمایشگاهی ساختمان سه بعدی با استفاده از مقاطع سردنورد شده فولادی با عمل مرکب برای ساختمانهای کوتاه مرتبه و میان مرتبه
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر استفاده از قابهای فولادی سرد نورد شده در ساختمانهای مسکونی در کشورهای توسعه یافته به سرعت در حال افزایش است . در آمریکا 75,000 ساختمان مسکونی با استفاده از اجزای سرد نورد شده در سال 1996 ساخته شده است .این اجزا عبارتند از دیوارهای متشکل از مقاطع قائم باربر؛ تیرهای سقف ؛ خرپاها ؛ ورقهای کنگره ای و… می باشد .با توجه به قابلیتهای ممتاز اجزا سرد نورد شده ؛ اگر با استفاده از تدابیری مشکلات و محدودیتهای سازه های با اجزای سرد نورد شده در راه دستیابی به یک سیستم قابی مرتفع شود؛ می توان از سیستمهای اسکلت قابی سرد نورد شده به صورت وسیعی استفاده نمائیم .در این پژوهش سعی می شود تا با استفاده از آئین نامه های معتبر و با تکیه بر نتایج آزمایشگاهی سیستم سازه ای مقاوم در برابر زلزله طراحی شود که در آن اجزای باربر متشکل از مقاطع فولادی جدار نازک سرد نورد شده می باشد که بوسیله اتصالات پیچ و مهره ای به یکدیگر متصل می گردند . در این سیستم علاوه بر حذف جوش کارگاهی به عنوان ضعف عمده ساختمانهای فلزی رایج ؛ امکان اجرای ساختمانهای کوتاه مرتبه و میان مرتبه به صورت طبقه به طبقه بدون نیاز بکارگیری ماشین آلات سنگین و صرف هزینه های اضافی فراهم آورده می شود . در سیستم قابی ارائه شده ؛ ستونها متشکل از 4 پروفیل نبشی با لبه های برگشته خورده به داخل می باشند که تشکیل یک مقطع بسته می دهند و داخل آن با بتن پر می شود . تیرهای بکار برده شده به صورت مقاطع کلاهی معکوس می باشد که داخل آنها همزمان با بتن سقف پر می شود؛ تا سبب یکپارچگی بین تیرها وسقف گردد.سیستم سقف متشکل از ورق های موجدار با جزئیات ویژه می باشد که عمل مرکب بین تیرها و بتن سقف بدون هیچگونه وسیله اتصال پیچی و جوشی صورت می گیرد.در اتصال تیر به ستون از یک ورق میان گذر پیوسته که تیرها و بادبندیهای طرفین ستون را همراه با وصله اتصال ستون به هم وصل می کند استفاده می شود .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 057_8446436405 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/616/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرقادری، سیدرسول و باقری، علیرضا،1381،مطالعه نظری و آزمایشگاهی ساختمان سه بعدی با استفاده از مقاطع سردنورد شده فولادی با عمل مرکب برای ساختمانهای کوتاه مرتبه و میان مرتبه،اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها،تهران،https://civilica.com/doc/616
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1381، میرقادری، سیدرسول؛ علیرضا باقری)
برای بار دوم به بعد: (1381، میرقادری؛ باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- cold formed steel design manual, 1996 edition ...
- w.w.yu *cold formed steel design", 1999 ...
- walker *cold formed steel _ nstructi on _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مرمت خانه های قدیمی تبریز (مطالعه موردی: خانه ی لاله ای)
- بررسی آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های شهرک خیام گرگان با استفاده از روش کیفی آریا
- ارزیابی رفتار لرزه ای سیستمهای جداگر پایه پاندولی اصطکاکی در سازه های بتن آرمه نامنظم
- کاهش هزینه های ساخت ساختمانهای مسکونی با استفاده ازطراحی و مصالح بهینه
- تعیین قابلیت لرزهخیزی و تحلیل خطر زلزله ساختگاه سد خاکی توزانلو درگز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.