سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ITCC04_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 330
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عملکرد سیستم دودکش خورشیدی جهت تامین گرمایش و سرمایش در ساختمان با رویکرد صرفه جویی در مصرف انرژی
چکیده مقاله:
انرژی به صورت های مختلفی از جمله گرما، نور، مکانیکی، الکتریکی، شیمیایی و هسته ای وجود دارد. ما از انرژی برای انجام کارهایماناز پختن غذاهای مورد علاقه گرفته تا فرستادن فضانورد به فضا استفاده می کنیم. منابع انرژی که ما هر روزه استفاده می کنیم به شکل هایمختلفی هستند و از راه های مختلفی ذخیره می شوند.با توجه به افزاش رشد ساختمان های تجاری و مسکونی سیستم تهویه هوای طبیعی به طور قابل توجه و کافی برای این ساختارها کارآمدنیست. مصرف انرژی مربوط به بخش ساختمان، مصرف بی رویه سوخت های فسیلی و آلودگی محیط زیست را به همراه دارد. در اینمقاله جهت صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش مشکلات زیست محیطی با ارایه ایده ی استفاده از انرژی خورشیدی جهت به حرکتدراوردن خود به خودی هوا در داخل ساختمان توسط دودکش خورشیدی و استفاده از گرمای نهان تبخیر آب جهت ایجاد سرمایشی کهدر بالای یک بادگیر انجام می گیرد بدون استفاده از نیروی محرکه یا مصارف سوخت های فسیلی می توان در مناطق گرم و خشکمحیطی مطبوع با دمای مناسب و رطوبت لازم طبق استاندارد های تهویه مطبوع فراهم نمود.
کلیدواژه ها:
انرژی، تهویه هوای طبیعی، انرژی خورشیدی، دودکش خورشیدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/614106/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانش نیا، رسول و عابدپورکاریزکی، مهدی و خرقانی، سامان و شیخی ازغندی، سعید،1395،بررسی عملکرد سیستم دودکش خورشیدی جهت تامین گرمایش و سرمایش در ساختمان با رویکرد صرفه جویی در مصرف انرژی،چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/614106
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دانش نیا، رسول؛ مهدی عابدپورکاریزکی و سامان خرقانی و سعید شیخی ازغندی)
برای بار دوم به بعد: (1395، دانش نیا؛ عابدپورکاریزکی و خرقانی و شیخی ازغندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دودکش خورشیدی - یک راهکار نهفته برای تهویه طبیعی
- مدل سازی و بهینه سازی هندسی دودکش خورشیدی برای استفاده در تهویه ساختمان
- روش های تدریس برنامه درسی هدیه های آسمانی در مقطع ابتدایی
- معرفی دودکش خورشیدی و انواع آن و بررسی تاثیر شکل دودکش خورشیدی بر میزان تهویه در ساختمان
- بررسی تاثیر سیستم دیوار ترومب و دودکش خورشیدی بر آسایش حرارتی ساختمان ها در شهر یزد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.