آشنایی با مزایای بکار گیری تکنولوژی جی تی ال (GTL) در صنایع نفت و گاز
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی صادرات گاز ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,414
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IGEC02_022
تاریخ نمایه سازی: 3 آبان 1387
چکیده مقاله:
کشور ایران با بیش از ١۵ درصد منابع گازی در رتبه دوم جهان قرار دارد. از آنجا که رفع آلودگی هوای ناشی از سوخت های نفتی، لزوم کاهش انیدریدکربنیک و سایر گازهای دارای اثر گلخانه ای در جو، بحران انرژی، افزایش ذخائر گاز طبیعی شناخته شده، ضرورت به پول تبدیل کردن گاز طبیعی رها شده، فشارهای زیست محیطی برای به حداقل رساندن گازهای طبیعی سوخته شده و بالاخره یافتن جانشینی مناسب برای نفت خام از چالش های قرن ٢١ میلادی به شمار می آید بنابراین کاربرد گاز طبیعی اهمیت زیادی یافته است. گاز طبیعی یکی از عمده ترین مواد سوختی در تامین انرژی است ولی هزینه انتقال آن در قبال انرژی که تامین می کند تقریبا بالا است. بنابراین در حال حاضر جهت عرضه گاز طبیعی به بازارهای مصرف سعی می شود تا با انواع روش های فیزیکی و شیمیایی آن را به موادی با ارزش افزوده بالا و همچنین سهل الانتقال تبدیل نمود تا راه برای استفاده هرچه بیشتر از گاز طبیعی مهیا شود. مصرف گاز طبیعی به عنوان یک حامل مهم انرژی در
کشور در سال های اخیر رشد فزآینده ای داشته است. در ایران بخش های خانگی، تجاری، صنعتی و عمومی قسمت اعظم مصرف کنندگان گاز طبیعی را تشکیل می دهند. بخش عمده گاز طبیعی مصرفی در بخش صنعت در صنایعی از قبیل مواد شیمیایی، کاغذ، شیشه، نساجی، آهن و فولاد، آلومینیوم، مس و صنایع غذایی به مصرف می رسد. گاز طبیعی عمدتا از هیدروکربن ها همراه با گاز دی اکسید کربن، نیتروژن و در بعضی از موارد از هیدروژن سولفید تشکیل شده است.
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :