سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CHCONF02_179
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,093
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون
چکیده مقاله:
با توجه به رشد روز افزون مصرف سوخت های فسیلی و اتمام آن در آینده ای نه چندان دور تلاش های بسیاری در جهتتوسعه منابع انرژی تجدید پذیر به منظور کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی با انجام تحقیقات و سرمایه گذاری درفناوری های پیشرفته ذخیره سازی انرژی الکتریکی صورت پذیرفته است. در میان فناوری های مختلف، باتری لیتیم یونبعنوان منبع نیرویی قدرتمند به سبب چگالی انرژی و توان بالا، انعطاف پذیری در طراحی و سیکل عمر طولانی تر در نظرگرفته می شود. استفاده از پوشش های کربنی در الکترودهای باتری لیتیم یون از اکسیداسیون سطح مواد فعال الکترود درهوا جلوگیری کرده و همچنین توانایی زیادی در تاخیر تخریب سطح در طی ذخیره سازی لیتیم یون را دارد و می تواند افتظرفیت در طی چرخه شارژ/دشارژ را بسیار کاهش دهد. همچنین ساختارهایی نظیر نانولوله های کربنی و گرافن بعنوانموادی با کارایی بالا به سبب تشکیل شبکه رسانای الکتریکی و مکانیکی سه بعدی با افزایش مساحت سطح فعال و تطبیقتغییرات حجمی نمونه ناشی از فرآیند شارژ/دشارژ، با کاهش مقاومت داخلی و افزایش ظرفیت ویژه باتری بسیار حائزاهمیت هستند. این مقاله به بررسی کاربرد معروفترین نانو ساختارهای کربنی در تهیه آند باتری های لیتیم یون پرداخته است.
کلیدواژه ها:
باتری لیتیم یون، آند، نانولوله کربنی، گرافن، گرافیت، انرژی تجدید پذیر، ذخیره سازهای انرژی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/477504/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارشادی، مهشید و جوانبخت، مهران و مظفری، سیداحمد،1395،بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون،دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی،تهران،،،https://civilica.com/doc/477504
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ارشادی، مهشید؛ مهران جوانبخت و سیداحمد مظفری)
برای بار دوم به بعد: (1395، ارشادی؛ جوانبخت و مظفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روش های افزایش ظرفیت در ابرخازن ها با الکترود گرافنی به منظور ذخیره ی انرژی
- بررسی استفاده از لایه های گرافن برای تقویت آند باتری های لیتیم یون
- بررسی اقتصاد انرژی های تجدیدپذیر و جایگاه باتری لیتیم یون به عنوان ذخیره ساز انرژی در ایران و جهان
- نقش فناوری نانو در ارتقای عملکرد باتری های یون لیتیمی
- بازیابی کبالت، نیکل، منگنز از باتریهای مستعمل یون لیتیومی به روش هیدرو متالورژی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A Novel Nanomagnetic Catalyst for the Synthesis of 4H-Chromenes
- Preparation of pH/redox responsive biodegradable poly beta amino esters for anticancer drug delivery
- Atrp Fabricated dual sensitive based on pPDMAEMA-PCL-S-S-PCL-pPDMAEMA Triblock Copolymers for cancer targeting cells
- Synthesis of chiral oxazoline based ligands with aliphatic substituents and their application in Kharasch-Sosnovsky reaction
- Synthesis and X-ray crystal structure of a new macrocyclic Schiff base ligand containing thiocarbonohydrazide unit
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.