کاربرد شبکههای عصبی مصنوعی در فناوری اطلاعات و مهندسی پزشکی
محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,509
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
COMCONF04_327
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
چکیده مقاله:
یک شبکه عصبی مصنوعی، ایدهای برای پردازش اطلاعات است که از سیستم عصبی زیستی الهام گرفته شده و مانند مغز به پردازش اطلاعات میپردازد. عنصر کلیدی این ایده، ساختار جدید سیستم پردازش اطلاعات است. این سیستم ازشمار زیادی عناصر پردازشی فوق العاده بهم پیوسته یا neurons تشکیل شده که برای حل یک مساله با هم هماهنگ عمل میکند. این شبکه ها همانند انسان با مثال های عینی یاد می گیرند و یک ANN برای انجام وظیفهای مشخص،مانند شناسایی الگوها و دسته بندی اطلاعات، در طول یک پروسه یادگیری تنظیم میشود. در سیستمهای زیستی یادگیری با تنظیماتی در اتصالات سیناپسی که بین اعصاب قرار دارد همراه است.شبکههای عصبی مصنوعی ANN با سرعت در حال گسترش است و کاربرد آن در محاسبات موازی در حال افزایش میباشد. روش عملکرد کلی شبکه های عصبی، جهش نرونها و قدرت آموزش و یادگیری و محاسبات خطا است که باضرایب تقریب داده شده، درصد خطای محاسبه شده را به حداقل می رساند. در این مقاله به روش های محاسباتی مدل شبکه عصبی به نام شبکه ویولت و کاربرد آن در مهندسی پزشکی خواهیم پرداخت. محاسبه و تخمین افراد مستعد به ابتلای بیماری ضربان بطن قلب VT با میزان خطای بسیار پایین از تواناییهای شبکه ویولت است که در ادامه به شرح آنمی پردازیم. با استفاده از دانش برنامه نویسی رایانه میتوان ساختار دادهای طراحی کرد که همانند یک نرون عمل نماید. سپس با ایجاد شبکهای از این نرونهای مصنوعی به هم پیوسته، ایجاد یک الگوریتم آموزشی برای شبکه و اعمال این الگوریتم به شبکه آن را آموزش داد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
بهزاد پورنقدی
استادیار و عضو دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، کرج، ایران. دکترای مهندسی فناوری اطلاعات
زینب طاهری مینا
عضو دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، کرج، ایران و دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری معماری دیجیتال، موسسه آموزش عالی رسام
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :