سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
کد COI مقاله: ACCSI14_150
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,158
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخمین تاخیر انتها- به- انتهای فریم صوت در یک سطح سرویس گسترده (ESS) از شبکه Metro Wi-Fi
چکیده مقاله:
در سال های اخیر IEEE 802.11 در عرصه شبکه های محلی بی سیم و شبکه مترو اترنت در عرصه شبکه های شهری سیمی، مقبولیت و رشد فراوانی داشته اند. در این مقاله ترکیب این دو فنآوری به منظور ایجاد شبکه شهری بی سیم ( Metro Wi-Fi ) بررسی شده است. در این سامانه از مترو اترنت به عنوان پیبستر ( Backhaul ) و از Wi-Fi به عنولن اتصالات انتهایی ( Last - mile ) استفاده شده است. بدلیل نیاز روزافزون به خدمات تجمیع یافته و کیفیت خدمات، پروتکل IEEE 802.11e جهت تامین تاخیر محدود برای ترافیک زمان حقیقی استاندارد گردیده است. در این مقاله، تاخیر انتها-به-انتهای ارسال یک فریم صوت از یک ایستگاه..در ناحیه تحت پوشش یک AP به ایستگاه دیگری در ناحیه تحت پوشش AP دیگر، تخمین زده شده است . این تاخیر می تواند جهت فرآیند پذیرش ارتباط زمان حقیقیِ حساس به تاخیر، مانند صوت، مورد استفاده قرار گیرد. در پایان نیز نتایج بدست آمده از تحلیل، توسط شبیه سازی مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
كيفيت خدمات، ،Metro Wi-Fi ، مترو اترنت ،IEEE 802.11e ، تاخير انتها-به-انتها. ،Access Point (AP)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60898/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرگین نیا، مهدی و موحدی نیا، ناصر و نعمت بخش، محمد علی،1387،تخمین تاخیر انتها- به- انتهای فریم صوت در یک سطح سرویس گسترده (ESS) از شبکه Metro Wi-Fi،چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/60898
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، گرگین نیا، مهدی؛ ناصر موحدی نیا و محمد علی نعمت بخش)
برای بار دوم به بعد: (1387، گرگین نیا؛ موحدی نیا و نعمت بخش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- یک پروتکل خوشه بندی متمرکز برای شبکه های حسگربی سیم براساس انتخاب سرخوشه با معیاری به نام تابع هزینه انرژی
- بهینه سازی انتخاب سرخوشه در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب پیشنهادی
- سیستم های توصیه گر در شبکه های اجتماعی فروشگاهی
- مروری بر روشهای خوشه بندی موازی داده های حجیم
- ارائه یک الگوریتم خوشه بندی انرژی-کارآمد مبتنی بر الگوریتم کلونی مورچگان و سیستم فازی در شبکه های حسگر بی سیم lossy دارای عامل متحرک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.