سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: 30YEARS01_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,556
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انقلاب اسلامی ایران و بازتاب آن بر جامعه عراق
چکیده مقاله:
انقلاب اسلامی ایران با شعار و هدف حاکمیت اسلام و نفی استبداد داخلی و استعمار خارجی به پیروزی رسید . طبیعی است این انقلاب در اولویت کانون توجه «. در پیدایش مبارزه و انگیزه از سایر انقلابات جداست » این انقلاب کشورهای همسایه قرار میگرفت. کشور عراق با داشتن دو پتانسیل نرم افزاری و سخت افزاری، بالاترین میزان تأثیر پذیری در بین کشورهای همسایه و جهان اسلام را داشت. این مقاله به دنبال پاسخ به این سؤال است که تأثیر انقلاب اسلامی را بر جامعه عراق بررسی کند، از حیث اولاً بر تودهها از این جهت که انقلاب با دو مشخصه مردمی و دین خود نزد کسانی که با روشی انقلابی و از نوع اسلامی آن به دنبال حل و فصل مسائل اساسی کشور و جامعه خود بودهاند، الهام بخش تلقی می شد. ثانیاً بر نخبگان که مواجه شدن با رکود فکری پس از تجربه و به بن بست رسیدن اندیشه های ناسیونالیسم عربی، لیبرالیسم غربی و کمونیسم شرقی و انتخاب اسلام به عنوان ایدئولوژی حکومت و روش مبارزه، منجر به تحول در طرز تفکر و استراتژی آنها شد. از طرفی پاسخ دولت عراق را به این تحول تبیین کند، نگارنده معتقد است واکنش جامعه عراق به انقلاب مثبت بوده، اما دولت عراق با احساس خطر جدی این ارتباط را قطع کرده و به روشهای گوناگون در صدد مقابله با آن بر
آمد، این پاسخ ها تغییرات اساسی در سطح داخلی و منطقه ای برای دو کشور به همراه داشت. در این مقاله نگارنده سعی دارد از مشاهدات شخصی خود که ساکن نجف بوده است: تأثیرات و تغییرات حاصله در سطح جامعه عراق را بیان دارد.
کلیدواژه ها:
ناسيوناليسم راديكال آرمانگراي غرب، حزب الدعوه، گفتمان ديني، مؤلفه هاي هويت شيعيان، نفوذپذيري نرم افزاري، نفوذپذيري سخت افزاري، صدور انقلاب، مرجعيت شيعه، حزوه علميه نجف
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60735/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محقق، سید عدنان،1387،انقلاب اسلامی ایران و بازتاب آن بر جامعه عراق،همایش ملی سی سال انقلاب اسلامی، دستاوردها، آسیبها و فرصتها،تهران،،،https://civilica.com/doc/60735
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، محقق، سید عدنان؛ )
برای بار دوم به بعد: (1387، محقق؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و اولویت بندی خطرات موثر بر پروژه های ساختمانی سبز به روشANP
- اولویت بندی ریسک های تهدید کننده سلامت نیروی انسانی در پروژه های راهسازی جهت ارتقاء مدیریت HSE بهداشت،ایمنی،محیط زیست) با استفاده از روش ) TOPSIS
- کنترل مسیر حرکت خودرو با شبیه سازی مدل راننده
- بررسی اثرات کیفیت ادراک شده، درگیری برند، نگرش و شباهت ادراک شده محصولات برقصد خرید برند تولیدکنندگان(برند ایران مرینوس و گراد)
- مدل یکپارچه قیمت گذاری و کنترل موجودی برای کالاهای فاسد شدنی با در نظر گرفتن کمبود پس افت و سیاست مدیریت موجودی توسط فروشنده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه حضور سیاسی و اجتماعی زنان در دو دهه آخر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران (سال 1340 تا 1360)
- بررسی تأثیر تحریم های اقتصادی بر حق سلامت، حق آموزش و سطح اشتغال از منظر دانشجویان (مورد مطالعه: دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران)
- لیبرالیسم، سیاست خارجی و روابط بین الملل
- بررسی مفهومی جایگاه حقوق بشر در نظریات رئالیسم
- بررسی عوامل اقتصادی - اجتماعی مؤثر بر میزان مشاركت سیاسی براساس الگوهای ایرانی اسلامی شهروندان شهر تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.