کاربرد بتن گوگردی در مهندسی عمران

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 381

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCESDR03_042

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

پس از انقلاب صنعتی و رونق صنعت ساختمان ، بسیاری تلاش داشتند تا با شناخت مصالح و تسلط بر آن ها گام بلندی در راستای بهینه سازی ساختمان بردارند. بتن از این قبیل مصالح است. اما دانستن این نکته حایز اهمیت است که این محصول مانند بیشتر محصولات ساخته ی دست انسان بی نقص نمی باشد . در این راستا می توان به ناچیز بودن مقاومت کششی (حدود 10 %مقاومت فشاری) ، مصالح مصرفی گران قیمت (سیمان) ، استفاده بیش از اندازه منابع آب شرب ، عدم انطباق پذیری با مسیله ی انقباض و انبساط ، عدم بازیافت ، شوره دهی و سولفاته شدن اشاره کرد . تا به حال بتن به صورت مشابه در سراسر جهان ساخته می شده است . اما در این پژوهش با تغییر در مراحل فرایند ساخت این فراورده ، سازه ای با مقاومت کششی و فشاری بیشتر ونیز بازده و کارایی بیشتر تولید شود . روش کار در این طرح بسیار ساده و کارامد است .

نویسندگان

سیامک گل نرگسی

عضو هیات علمی دانشکده عمران

مهدی امیری دلویی

معاونت آموزشی دانشکده عمران

مهران قیاسی فرخ فال

دانشجو کارشناسی عمران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :