سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: DINCONF01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 541
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگاهی به معرفت نفس در فلسفه ابن سینا وسهروردی
چکیده مقاله:
بحث نفس در مباحث فلسفی در طول سالیان متمادی ازاهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده تا حدی که معرفت حق تعالی برمعرفت نفس استوار گشته است. ابن سینا و سهروردی در مباحث مربوط به نفس به اموری مانند تعریف، چیستی، مراتب و قوای مختلف نفس و نیز تاثیرمتقابل نفس و جسم پرداخته اند. ابن سینا نفس شناسی فلسفی خود را در این مباحث به روش عقلی دنبال کرده است و کمال قوه ی عقلانی راکمال مطلوب می داند. اما سهروردی به نفس صورتی الهی بخشیده و آن را نوری مجرد می داند که در مرتبهای از مراتب نورالانوار قرار دارد وکمال مطلوب آن، وصول به عالم نور و تقرب به نورالانوار می باشد که در این مسیر، روش شهودی ازاهمیت ویژه ای برخوردار است. در این نوشتار ضمن تبیین مبانی نفس شناسانه این دو حکیم، به مقایسه آراء و تفصیل آن مبانی پرداخته خواهد شد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DINCONF01_037 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/604476/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدنژاد، رضا و شانظری، جعفر،1395،نگاهی به معرفت نفس در فلسفه ابن سینا وسهروردی،کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی مدیریت و معارف اسلامی،قم،https://civilica.com/doc/604476
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدنژاد، رضا؛ جعفر شانظری)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدنژاد؛ شانظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید نوشیدنی فراسودمند و تخمیری کامبوجا با استفاده از چایسفید، سرکه سیب و قند مایع خرما
- تغییر اوضاع و احوال قرارداد و راهکارهای برخورد با آن
- اهلیت و مشروع بودن
- بررسی اثربخشی آموزش خودمتمایزسازی بر عاطفه مثبت و منفی دختران تحت پوشش موسسه خیریه کریم شهرستان کرج
- نگاهی به اسرارالتوحید و تعلیم چند اصطلاح
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی منشا از خود بیگانگی حقیقی از منظر عقل و نقل
- مسئولیت و شرایط خسارت قابل جبران توسط شهرداری در قبال آسیب های وارده به شهروندان
- تعارض قوانین در باب اموال منقول یا غیر منقول
- بیماری کرونا وسنت امتحان الهی
- بررسی تاثیر پولشویی بر فساد اداری(مورد مطالعه: شهرداری ارومیه)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.