سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: JR_JCCS-17-35_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 289
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل کارکردارتباطی رجزهای یاران امام حسین(ع)درقیام عاشورا
چکیده مقاله:
مقاله پیشرو درپی آن است تاازرهگذرواکاوی نقش ارتباطی رجزهای یاران امام حسین(ع)درقیام عاشورا کارکرد رجز به مثابه یک رسانه سنتی را دراین رویداد مهم تاریخ اسلام ازمنظرارتباطی تبیین نماید به این منظور و بابهره گیر یازنظریه کارکردگرایی درمطالعه کارکردهای پیامهای ارتباطی براگاه سازی پیامهای ارتباطی به عنوان یکی ازکارکردهای پیامهای ارتباطی تمرکز شده و بااستفاده ازمدل ارتباطی لاسول رجزهای یاران امام(ع)ازجهت نقش اگاهی بخش آنها بررسی شد درتحلیل محتوای رجزها ازروش تحلیل محتوای کیفی بارویکرد تلخیصی استفاده شد ازجمله مهمترین نتایج بدست آمده این است رجزهای یاران سیدالشهداء(ع)دررویداد عاشورا علاوه برکارکردهای رایج این رسانه سنتی درآن دوران ازجمله بیان جنگاری و نسب رزمنده هم سو با اهداف ترسیمی امام حسین(ع)ازقیام عاشورا بوده و ازاین منظراجدکارکرداگاهی بخشی است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JCCS-17-35_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602567/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وحیدی فردوسی، علی و الویری، محسن،1395،تحلیل کارکردارتباطی رجزهای یاران امام حسین(ع)درقیام عاشورا،https://civilica.com/doc/602567
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، وحیدی فردوسی، علی؛ محسن الویری)
برای بار دوم به بعد: (1395، وحیدی فردوسی؛ الویری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
- مقایسه علمی «التاریخ الکبیر» بخاری و «الجرح و التعدیل » ابن ابی حاتم رازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- عملکرد پژوهشی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال ۱۳۹۶
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.