مشخصات نویسندگان کتاب کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
چکیده کتاب:
ورود اسلام به ایران، فرهنگ، تاریخ، هنر و سایر علوم را متاثر خویش قرار داد.پشتوانه غنی مبانی نظری دین مبین اسلام این تاثیر را بیشتر هویدا نمود. معماری ایرانی که تا آن زمان دارای پیشینه فاخری بود با دستیابی به این اصول نظری سیر تکاملی خود را پیمود وسبکی خاص در معماری ایجاد نمود.تا آنجا که نظریه پردازان معاصر واژه ای به نام معماری اسلامی – ایرانی را به این سبک اتلاق نمودند. در دوران معاصر بواسطه ورود تکنولوژی، سیمای شهری منظر واحد و همگون خود را از دست داده و نتوانسته هویت و اصالتش را حفظ نماید. از این رو بررسی و مطالعه ریشه های هویتی معماری اسلامی-ایرانی امری لازم بوده تا به کمک این یافته ها بتوان اصولی را استخراج نمود و به کمک این اصول به بازخوانی و تعریف جامعی از معماری اسلامی- ایرانی پرداخت. شایان ذکر است این امر در راستای اجرای ماده ۱۶۹ قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران نیز مورد توجه سیاستگذاران کشور می باشد. علیرقم آنکه صاحبنظران و پژوهشگران بسیاری در مورد این موضوع و شناسایی اصول و تعریف معماری ایرانی-اسلامی پژوهشهایی انجام داده اند ولی وحدت رویه و جمعبندی مناسبی از این پژوهشها در دست نمی باشد.پژوهشهای صورت گرفته تا کنون همچون قطعه های مجزا از یک معمای جورچینی هستند که می بایست محدوده و شاکله کلی آن مشخص گردد تا به تدریج قطعات دیگر (پژوهشهای آتی) جای خود را در آن شاکله کلی بیابند.
کد کتاب/لینک ثابت به این کتاب
کد یکتای اختصاصی (COI) این کتاب در پایگاه سیویلیکا میباشد و برای لینک دهی به این کتاب می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت کتاب در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1224494/
فهرست مطالب کتاب
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
مدیریت اطلاعات پژوهشی
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- عملکرد پژوهشی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال ۱۳۹۶
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.