به کارگیری الگوهای طراحی واسط کاربری درطراحی و پیادهسازی یک بازی شناختی برای تلفن همراه
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 753
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CGCO02_051
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
چکیده مقاله:
امروزه ترویج تلفنهای همراه هوشمند در جامعه، بهخوبی قابل مشاهده است و کاربران با توجه به نیاز خود، از برنامههای کاربردی این دستگاهها، انتظارات متفاوتی دارند. یکی از انواع این برنامهها که درصد قابل توجهی از کاربران را شامل میشود،بازیهای موبایل هستند. امروزه بازیهای موبایل نه تنها به عنوان یک سرگرمی بلکه به عنوان یک روش برای آموزش و افزایش کیفیت زندگی در دنیای دیجیتال، مطرح میشوند. این مسیله باعث توجه هرچه بیشتر طراحان نرمافزارها به این حوزهشده است. یکی از مشکلاتی که در حوزهی بازیسازی در کشور ما وجود دارد، عدم توجه به کیفیت محتوا و کیفیت پیادهسازیاین برنامهها است. اینکه این بازیها چه اهدافی را دنبال میکنند و چه ارزش افزودهای برای کاربران متعدد خود خواهند داشت، از یک سو و جذابیت منطق و ظاهر بازی و توجه به مسیلهی غرقشدگی کاربر از سوی دیگر، مسالهای است که امروزهنیازمند توجه بیشتری از سوی طراحان بازیها است. در این مقاله، پس از معرفی مهارتهای شناختی و کاربرد برخی تمرینها و بازیهای شناختی در بهبود این مهارتهاو نیز الگوهای طراحی واسط و روانشناسی رنگها ، یک بازی شناختی برای کاربران فارسیزبان کودک و نوجوان، در قالب یک بازی ساده تلفنهای هوشمند طراحی و در چارچوب اندروید پیادهسازی شدهاست.
کلیدواژه ها:
بازیهای شناختی ، مهارتهای شناختی ، الگوهای طراحی واسط کاربری نرمافزار ، الگوهای تجربه کاربر ، روانشناسی رنگها ، چارچوب اندروید
نویسندگان
نهال برومند
فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر، گرایش نرمافزار از دانشگاه اصفهان
مریم رضایی
فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر، گرایش نرمافزار از دانشگاه اصفهان
افسانه فاطمی
استادیار، گروه مهندسی نرمافزار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :