سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITC11_080
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 498
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر تزریق غلظتهای مختلف فوم محلول در آب بر سایندگی خاک در حفاری زمینهای نرم
چکیده مقاله:
سایش و خوردگی ابزار و قطعات حفاری خصوصا کاترهد، یکی از مهمترین مخاطرات در حفاری مکانیزه با ماشینهای EPB-TBM در زمینهای نرم میباشد. قابلیت سایندگی خاک فاکتوری است که اثر قابلتوجهی بر روی سایش و خوردگی ابزار دارد. در حالت خشک میزان سایش خاکتنها به جنس و ویژگیهای ذاتی نمونه خاک وابسته است، اما در حالت آبدار، آب و فوم بهعنوان مهمترین عوامل تاثیرگذار بر روی سایش خاک، تغییرات قابلملاحظهای را در مقدار سایش به وجود میآورند. در مقاله حاضر برای بررسی میزان این تاثیرات، مقادیر مختلفی از فوم با غلظتهایمختلف به نمونههای خاکی تهیهشده از پروژههای مختلف حفاری مکانیزه در زمینهای نرم، اضافهشده است. اثرات این ماده بر روی میزان سایشخاک، با استفاده از دستگاه تعیین میزان سایش در خاک و مطابق با استانداردهای مربوط به مراحل آمادهسازی نمونه برای انجام آزمایش، روش انجام آزمایش و آنالیز اندازه دانهها به کمک الکهای آزمایشگاهی اندازهگیری شده است. پس از بررسی میزان اثرگذاری و کسب اطمینان از تاثیرمعنیدار این ماده بر سایندگی نمونهها، بر اساس استانداردهای مربوط به کاربرد آمار، دقت روش آزمون، تعیین تکرارپذیری و قابلیت تولید مجددیک روش استاندارد با آزمایشهای درون آزمایشگاهی نتایج نهایی حاصل شده است. بر اساس نتایج آزمایشهای صورت گرفته، هنگامیکه فوم به محیط اضافه میگردد بسته به اینکه شرایط سایندگی زمین به چه نحوی باشد تاثیرات فوم متفاوت خواهد بود. در زمینهای ساینده تا خیلی ساینده اضافه نمودن فوم با غلظت محلول در آب 10 درصد تا درجه اشباعشدگی 30 درصد، مقدار سایش نمونه خاک را به میزان حدود 30 درصد کاهش میدهد . پسازآن تا درجه اشباعشدگی کامل محیط با شیبی نسبتا تند به مقدار اولیه سایش در حالت خشک بازمیگردد. مشابه این اتفاق در غلظتهای پایین تر هم رخ میدهد. تنها تفاوت در این است که در غلظتهای پایین تر پس از اشباعشدگی 80 درصدی محیط، مقدار سایش دوباره کاهش میباشد. در زمینهایی که قدرت سایندگی آنها در حالت خشک در محدوده متوسط میباشد روند تغییرات مشابه زمینهای باقدرت سایندگی بالا میباشد و تنها تفاوت این است که مقدار اثرپذیری این زمینها از تزریق فوم کمتر میباشد. حداکثر تغییرات در این نوع از خاکها حدودا 20 درصد میباشد. درنهایت در زمینهایی که قدرت سایندگی آنها در حالت خشک در محدوده غیر ساینده تا کمی ساینده قرار میگیرند، تغییرات سایش دارای روند چندان مشخصی نیستند. در این گروه از خاکها به ازای تزریق هر مقداری از فوم با هر غلظتی مقدار سایش حداکثر در یک بازه 10 درصدی دارای نوسان میباشد.روند کاهش سایش در تمامی غلظتهای فوم محلول در آب را میتوان به دلیل لیز شدگی دانهها، کاهش اصطکاک برخوردی دانهها با سطح فلز و خنککنندگی محلول فوم دانست و دلایل افزایش سایش را به شستشوی دایم سطح فلز و عدم شکسته شدن یکباره دانهها در اولین برخورد با سطح فلز دانست.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ITC11_080 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/599198/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشم نژاد، آرش و طریق ازلی، صادق و حسن پور، جعفر،1394،بررسی تاثیر تزریق غلظتهای مختلف فوم محلول در آب بر سایندگی خاک در حفاری زمینهای نرم،دومین کنفرانس منطقه ای و یازدهمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/599198
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، هاشم نژاد، آرش؛ صادق طریق ازلی و جعفر حسن پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، هاشم نژاد؛ طریق ازلی و حسن پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Psomas, S., Houlsby, G.T., "Soil conditioning for EPBM tunnelling: compressibility ...
- Psomas, S., _ Properties of foam/sand mixtures for tunnelling applications" ...
- Langmaack, L, "Advanced Technology of Soil Conditioning" North American Tunnelling ...
- Langmaack, _ "Application of new TBN Additives" BAUMA, 6th int. ...
- Langmaack, L, "Chemistry, shotcrete and manipulators around the TBM _ ...
- Nilsen, B., Dahl, F., Holzhauser, J., Raleigh, P., _ new ...
- Normalisation Francaise P18-579, granulates: Essai d'abrasivite et de broyabilite. AFNOR ...
- Hashemnejad, A., Ghafoori, M., Azali, S..Utilizing water, mineralogy and sedimentary ...
- Thuro, K, Singer, J, Kasling, H, Bauer, M (), assessment ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی سایندگی خاکهای مسیر خطA متروی قم
- پایداری چاه و تعیین فشار بهینه گل در یکی از میادین نفتی جنوب ایران
- استفاده ازمدل ژئومکانیکی در تحلیل پایداری چاه و طراحی وزن گل ایمن حفاری
- تحلیل عددی تأثیر شیب و آزیموت حفاری بر پایداری چاه های جهت دار مطالعه موردی: یکی از میادین نفت خیز جنوب ایران
- اهمیت ژیومکانیک در مهندسی نفت و چالش های پیش روی آن با تحلیل یک مدل واقعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- Use of aerial mapping with UAV in warehousing of Gol Gohar mine No. ۱ depots
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی رفتار سیکلی خاک های شنی با تراکم بسیار بالا
- روش بازرسی اجزای پل های بتنی
- راهنمای تهیه شناسنامه فنی و ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای سازه های نگهبان
- آینده پژوهی توسعه خودروهای برقی و آثار آن بر صنایع معدنی
- بررسی و تحلیل تصدی گری دولت در معادن ایران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.