سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITC11_056
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 175
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی یک رابطهی هوشمند برای پیشبینی نشست سطح ناشی از حفرتونلهای مترو
چکیده مقاله:
هدف از انجام این تحقیق، پیشنهاد یک رابطهی هوشمند برای پیشبینی نشست سطح زمین در اثر حفر تونلهای مترو میباشد. پارامترهای متعددی بر روی نشست سطح تونلها تاثیرگذارند که گنجاندن تمامی آنها در روشهای مرسوم تجربی ممکن نبوده است. بنابراین در این مقاله، بابکارگیری روش GEP ، توانایی این روش هوشمند برای پیشبینی نشست سطح بررسی میشود. در این بررسی، بر اساس اطلاعات 8 تونل مترو در سطح جهان که با روش NATM و در محیط خاکی مشابه حفر شدهاند رابطهای توسط GEP ارایه شد. برای ساخت این رابطه، پارامترهایمقاومتی و هندسی سازه )چسبندگی ) C (، زاویه اصطکاک داخلی ) ø ( و مدول الاستیسیته ) E ( خاک؛ عمق ) Z ( و قطر ) D ( تونل( بهعنوانپارامترهای وابسته و مقدار نشست سطح ) S ( بهعنوان پارامتر مستقل درنظر گرفته شدند. در مجموع 35 دسته داده از تحقیقات گذشته جمعآوری شد که مقادیر نشست سطح موجود در آنها بهکمک مدلسازی عددی )نرمافزار FLAC2D ( محاسبه گردید. 04 دسته داده برای ساخت رابطهی هوشمند و 15 دسته داده برای ارزیابی عملکرد آن بکار گرفته شد. رابطهی ارایه شده از دقت مناسبی برخوردار بود بطوریکه ضریب تعیین ) R2 )آن برابر 0/930 میباشد. بنابراین این رابطه برای پیشبینی نشست سطح سایر متروهای مشابه پیشنهاد میشود.
کلیدواژه ها:
نشست سطح؛ مترو؛ NATM ؛ FLAC ؛ GEP
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/599174/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معین السادات، سیدرحیم و آهنگری، کاوه و شهریار، کوروش و بهنیا، دانیال،1394،معرفی یک رابطهی هوشمند برای پیشبینی نشست سطح ناشی از حفرتونلهای مترو،دومین کنفرانس منطقهای و یازدهمین کنفرانس تونل ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/599174
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، معین السادات، سیدرحیم؛ کاوه آهنگری و کوروش شهریار و دانیال بهنیا)
برای بار دوم به بعد: (1394، معین السادات؛ آهنگری و شهریار و بهنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتخاب گزینه مناسب برای بازسازی معادن روباز با استفاده از روش تصمیم گیره چند معیاره ELECTERE
- استفاده از برنامه ریزی اصطلاحی ژن (GEP) در پیش بینی خطاهای پروژه های نرم افزاری
- تحلیل پایداری شیب معدن بر اساس تفسیر زمین آماری پارامترهای ژئوتکنیکی
- برآورد پارامترهای اصلی طراحی تونل با استفاده از الگوریتم تحلیل برگشتی (تونل راه آهن زرقان شیراز)
- مقایسه کارایی الگوریتم ازدحام ذرات با روش های نوین در بهینه سازی چندهدفه مخزن سد شهرچای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.