بررسی رابطه بین تبلیغات تلویزیونی و تصمیم بر سپرده گذاری درحساب های پس انداز قرض الحسنه مطالعه موردی: بانک تجارت استان گلستان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 747
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
- صنعت بانکداری > بانک تجارت
- صنعت بانکداری > بازاریابی خدمات بانکی
- صنعت بانکداری > بانکداری
- صنعت بانکداری > قرض الحسنه
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMSYM03_010
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
چکیده مقاله:
امروزه تاثیر تبلیغات تلویزیونی در بقا و رشد سازمان ها در محیط متلاطم و رقابتی در دنیای کنونی غیر قابل انکار می باشد. بنابراین عرصه بانکداری نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این راستا و با توجه به مدل مفهومی این پژوهش (مدل سلسله مراتب اثربخشی تبلیغات لاویج و استینر) که در برگیرنده سه مرحله شناختی، احساسی و رفتاری و گام های آگاهی، دانش، تمایل، ترجیح، مجاب شدن و اقدام (سپرده گذاری) می باشد که با استفاده از ابزار پرسشنامه با پایایی 87 %در یک پژوهش توصیفی پیمایشی در بین نمونه آماری 420 نفری از مشتریان دارای حساب قرض الحسنه پس انداز بانک تجارت استان گلستان انتخاب شدندو مورد بررسی قرار گرفته اند.یافته های این پژوهش حاکی از آن است که تبلیغات تلویزیونی بانک تجارت با توجه مدل مفهومی تحقیق موفق بوده است و تبلیغات تلویزیونی بانک تجارت بر میزان جذب مشتری و سپرده گذاری در حساب های قرض الحسنه پس انداز ضمن اثرگذار بودن در رابطه، مثبت می باشد که کاملا منطبق بر گام های مدل سلسله مراتب اثرات لاویج و استینر می باشد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هرمز مهرانی
گروه مدیریت،واحد علی آباد کتول،دانشگاه آزاد اسلامی،علی آبادکتول،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :