شناسایی و اولویت بندی ابزارهای ارتباطات بازاریابی یکپارچه IMC در صنعت ورزش با استفاده از روشفازی(بازاریابی ورزشی استان خراسان رضوی)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,066

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CDLC01_234

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

هدف از نگارش پژوهش حاضر، شناسایی کانالهای ارتباطات بازاریابی و نیز اولویت بندی آنها به منظور گزینش مناسب ترین کا نال ها می باشد. جامعه آماری پژوهش بازاریابان ورزشی استان خراسان رضوی بود. برای این منظور از پرسشنامه ارتباطات بازاریابی یکپارچه (لی و پارک 2007 ) استفاده شد. که روایی آن با ضریب آلفای کرونباخ 0/81 تایید شد. با توجه به موضوع و هدفی که این تحقیق دنبال میکند و از آنجایی که غالبا مدیران ترجیحات و نظرات خود را به صورت اصطلاحات زبانی به جای مقادیر عددی بیان میکنند، روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی AHP-F روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی این تحقیق حاکی از آن است که در بین ابزارهای IMC تبلیغات بالاترین رتبه را در میان سایر ابزارهای IMC در صنعت ورزش دارد و در اولویت بندی گزینه ها در بین کانالهای تبلیغاتی رسانه های تبلیغاتی مانند رادیو و تلویزیون، در بین کانالهای پیشبرد فروش برگزاری مسابقات، قرعه کشی ها و ارایه جوایز، در بین کانالهای بازاریابی مستقیم بازاریابی با کاتالوگ و در بین کانالهای روابط عمومی وقایع و رویدادهای مختلف، موثرترین ابزارهای ارتباطی در صنعت ورزش به شمار می آیند.

کلیدواژه ها:

ابزارهای ارتباطات بازاریابی یکپارچه ، تحلیل سلسله مراتبی فازی ، بازاریابی ورزشی

نویسندگان

بابک عظیمی ثانوی

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی بینالود

حکیمه جعفری

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی بینالود