شناسایی و رتبه بندی شاخص های دانشگاه کارآفرین: مطالعه موردی دانشگاه آزاد علی آبادکتول

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 738

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ENCONFKHA01_181

تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

ارایه ی آموزش کارآفرینی از طریق فضای مجازی به کاربران امکان می دهد که فارغ از موضوع امکانات مکانی و فیزیکی برای یادگیری، به دریافت این آموزش اقدام کنند.، در این زمینه هدف ای ن مقاله شناسایی و رتبه بندی عوامل کلیدی موفقیت بر آموزش الکترونیکی کارآفرینی انجام شده است. روش تحقیق توصیفی - پیمایشی و اکتشافی که جامعه هدف تحقیق کلیه دانشجویان دکتری کارآفرینی دانشگاه آزاد واحد علی آباد کتول می باشند و تیم تصمیم آن متشکل از 24 نفر از خبرگان، صاحب نظران و اساتید کارآفرینی دانشگاه ها بوده اند، که پرسشنامه شناسایی و پرسشنامه مقایسه زوجی در دو نوبت زمانی تکمیل نموده اند. در نوبت اول معیار ها عوامل کلیدی موفقیت بر آموزش الکترونیکی کارآفرینی (44 معیار) از مقالات، پایان نامه ها،کتاب و نظر متخصصان لیست گردید واین مولفه ها دراختیار صاحبن ظران و اساتید دانشگاهی کارآفرینی قرار گرفتند، تا عامل هایی که از دید آنها مناسب تر هستند،شناسایی شوند، بعد از پاسخ به سوالات پرسشنامه شناسایی عوامل کلیدی موفقیت بر آموزش کارآفرینی از دیدگاه تیم تصمیم 9 معیار که شدت تاثیر آنها بیشتر بود، برای عوامل کلیدی موفقیت بر آموزش کارآفرینی شناسایی گردید. عوامل شناسایی شده از قبیل وجود مدلها و راهبرد های یادگیری اثربخش، حمایت مدیریت ارشد، سطح خلاقیت اعضای سازمان، انگیزش افراد برای پذیرش نظام جدید، ارزیابی اثربخشی شیوه تدریس، کمک به انطباق دانشجویان با محیط مجازی یادگیری، رشته تحصیلی دانشجو، مهارت دانشجو با کار با رایانه و نگرش به آموزش الکترونیکی می باشد، در نوبت دوم این 9 معیار شناسایی شده را با استفاده پرسشنامه استاندارد مقایسات زوجی و نرم افزار انتخاب خبره رتبه بندی انجام خواهد گرفت.

نویسندگان

فریدون آزما

استادیار گروه کارآفرینی، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

سیده آنوشا قدس علوی

دانشجوی دکتری کارآفرینی فناوری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران و مدرس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان گلستان

مینا شهامت نژاد

دانشجوی دکتری کارآفرینی فناوری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • باقر صاد، وجیهه، علیزاده، مهدی، سعید بنادکی، سعیده، 1391، :شناسایی ...
  • جهانشاهلو، غلامرضا، دیواندری، علی، حسین زاده لطفی، فرهاد، سلطان پور ...
  • Fresen, J. W., 2010. Factors influencing the lecturer uptake of ...
  • Lin, C. C., Ma, Z., & Lin, R. C. P., ...
  • Puri, G., 20 12.:Critical Success Factors In E Learning - ...
  • Testa, M. G., & Freitas, H. M. R., 2003 .Critical ...
  • Henderson, A. J., 2003, The e-learning question and answer book: ...
  • Frimpon, M. F., 2012, A Re-Structuring of the Critical Success ...
  • Mcpherson, M., 2002, Organ isational Critical Success Factors for Managing ...
  • نمایش کامل مراجع