سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CESET02_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 235
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش های پایش ماهواره ایی گازهای گلخانه ای
چکیده مقاله:
تغییر اقلیم و گرمایش جهانی ناشی از افزایش انتشار گازهای گلخانه ای یکی از بزرگترین چالش های است که امروزه انسان باآن رو به رو شده است. به طوری که میزان انتشار گازهای گلخانه ای دی اکسید کربن و متان از دوران صنعتی شدن تا به حال به ترتیب 39 درصد و 158 درصد افزایش داشته است. با توجه به این افزایش روز افزون انتشار گازهای گلخانه ای و مشکلات ناشی از آن، ضرورت روشی برای اندازه گیری گازهای گلخانه ای به منظور برنامه ریزی سیاست های کلان اقلیمی احساس می شود. در این مقاله به بررسی انواع روش های اندازه گیری گازهای گلخانه ای پرداخته شد، روش هایی مانند اندازه گیری توسط پایگاه زمینی ،کشتی ها، هواپیماها، برج های بلند، بالن و... اندازه گیری گازهای گلخانه ای به وسیله ماهواره به دلیل پایش های مداوم و پوشش جهانی به عنوان بهترین روش اندازه گیری معرفی گردید .در میان ماهواره های پایش گر گازهای گلخانه ای ماهواره های GOSAT وOCO-2 به عنوان بهترین ماهواره های پایش گر گازهای گلخانه ای معرفی شدند که باتوجه به اهداف کار می توانند برای فعالیت های مختلف مدیریتی مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
گازهاي گلخانه اي، دي اكسيد كربن، متان، تغيير اقليم، ماهواره، پايش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/585021/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، سیدمحسن و فلاحتکار، سامره و فرج زاده، منوچهر،1395،مروری بر روش های پایش ماهواره ایی گازهای گلخانه ای،دومین کنفرانس علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/585021
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، موسوی، سیدمحسن؛ سامره فلاحتکار و منوچهر فرج زاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، موسوی؛ فلاحتکار و فرج زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پایش تغیرات میزان غلظت گازهای گلخانه ای کربن مونو اکسید CO و کربن دی اکسید CO2 در جو ایران با استفاده از داده های ماهواره ای
- ارایه یک مدل شبکه باور بیز BBN برای فرآیند مدلسازی اطلاعات ساختمانیBIM
- الگوی مکانی گاز دی اکسید کربن ایران در سال 2013 با استفاده ازدادههای ماهواره اییGOSAT
- ارزیابی ریسک محیط زیستی تالاب ها با استفاده از شبکه بیزین مبتنی بر روش های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: تالاب شادگان)
- اثرات ساخت سازه های بلند بر روی توابع تشدید خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.