سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: FINMGT05_263
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 135
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخمین مدلهای پیش بینی سوددرشرکت های پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران
چکیده مقاله:
سرمایهگذاران برای تصمیمگیری در مورد تعیین ارزش دارایی ها ، برآورد ریسک، ارزیابی قیمت سهام و ... از مدل پیشبینی سود استفاده می کنند. باتوجه به اینکه مدل های پیش بینی سود، متنوع (تعمیمی یا توصیفی) می باشند، در این تحقیق از مدل های تعمیمی برای پیشبینی سود استفاده گردید. همچنین از دادههای تاریخی سود شرکتها ،براساس مدل هموارسازی نمایی ساده، هلت، رگرسیون ساده خطی و مدل پانلی با بکارگیری سری های زمانی سود سالهای قبل استفاده شد و بدین منظور دادههای سری زمانی حاصل از 145 شرکت طی سالهای متوالی مورد بررسی قرار گرفت. روش تحقیق از نوع پیمایشی است . دادههای این تحقیق با استفاده از سریهای زمانی سود شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران گردآوری شد و از طریق روش ناپارامتریک آزمون گردید. فرضیه آماری ا ین تحقیق براساس آن تدوین شد که با حداقل میزان خطای سود هر سهم (EPS (شرکتهای منتخب در بورس اوراق بهادار تهران میتوان سود هر سهم را از طریق سریهای زمانی پیشبینی کرد. به منظور تجزیه و تحلیل داده های سریهای زمانی سود شرکتهای مورد آزمون در نمونه تحقیق، سود واقعی و پیشبینی شده شرکت های منتخب مقایسه و میزان خطای آنها محاسبه و براساس الوویت میزان خطا، رتبهبندی شده اند . نتایج بدست آمده نشان میدهد که پیشبینی سود هر سهم با استفاده از روش هموار سازی نمایی ساده در مقایسه با سایر روش ها ارجحیت داشته و روش پانلی کمترین توان پیشبینی سود را دارد. از اینرو سرمایهگذاران میتوانند از متغیر سود هر سهم با روش آماری هموارسازی نمایی ساده برای تصمیمگیری استفاده کنند.
کلیدواژه ها:
پيشبيني سود ، سريهاي زماني، سود هر سهم، روش هموار سازي نهايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/577250/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قوامی، هادی و آریان، امید و گلدی پور، سمانه،1395،تخمین مدلهای پیش بینی سوددرشرکت های پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران،پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت با رویکرد علوم پژوهشی نوین،تهران،،،https://civilica.com/doc/577250
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، قوامی، هادی؛ امید آریان و سمانه گلدی پور)
برای بار دوم به بعد: (1395، قوامی؛ آریان و گلدی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.