بررسی امکان استفاده از سنگهای اکسیده با نسبت Fe/FeO بالاتر از 7 در خطوط تولید شرکت سنگ آهن چادرملو

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,663

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TABASMINE02_026

تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1387

چکیده مقاله:

در خط تولید دو کارخانه فرآوری سنگ آهن چادرملو به جای جداکننده مغناطیسی تر از نوع LIMS در قسمتهای Final Cleaner ,Cleaner ,Cobber از جداکننده مغناطیسی با شدت متوسط MIMS استفاده شد. که با این تغییر امکان بررسی استفاده از سنگهای اکسیده با نسبت Fe/FeO بالاتر از 7 در خطوط تولید فراهم شد. برای بررسی عملکرد MIMS به جای LIMS از نتایج daily sampling و همچنین اندازه گیری تناژ ورودی به کارخانه و تناژ کنسانتره تولیدی توسط Belt scaleها استفاده شد. نتایج این بررسی نشان داد در پایلهای با نسبت Fe/FeO کمتر از 7 اختلاف بین ریکاوری MIMS و LIMS حدود 2. 85 درصد و در پایلهای با نسبت Fe/FeO بیشتر از 7 اختلاف بین ریکاوری MIMS و LIMS حدود 5/46 درصد است. بنابراین با نصب MIMS استفاده از پایلهای با نسبت Fe/FeO بیشتر از 7 توصیه می شود.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

غلامرضا کیفری

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، معدن چادرملو، شرکت مشاور طرح اندیشان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :