سال انتشار: 1383
محل انتشار: هشتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI08_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,034
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی شرایط بهینه فلوتاسیون هماتیت سنگ آهن چادرملو
چکیده مقاله:
بهینه سازی، یا بعبارتی دستیابی به بهترین شرایط عملکردی در یک فرآیند ، از اهداف اولیه طراحان مهندسی میباشد. در عمل با تغیر پارامترهای موثر در یک فرایند، که با دیدگاه کارشناسی انتخاب می شوند، در قالب آزمایشهای طراحی شده و تحلیلهای آماری نتایج به دست آمده، دستیابی به بالاترین مقدار پاسخ سیستم امکان پذیر میشود. مرحله ابتدایی بهینه سازی سیستمهای مهندسی، همچون عملیات فلوتاسیون در صنعت فراوری مواد معدنی، شناخت مناسب از وضعیت سیستممی باشد. این شناسایی شامل تعین هدف مناسب، انتخاب پارامترهای دخیل و موثر و شناسایی شرایط و محدودیتهای بهینه سازی می باشند. در مقاله حاضر پیش بینی شرایط بهینه درکارخانه تولید کنسانتره اهن مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو ارائه می گردد. در بهینه سازی عملیات فلوتاسیون کارخانه فراوری چادرملو، بدلیل عملیات معکوس فلوتاسیون ، هدف افزایش بازیابی سیلیس و فسفر در محصول شناور افزایش ازیابی آهن در محصول غوطه ور می باشد. پس از بررسی عوامل مختلف درگیر در فلوتاسیون هماتیت درچادرملو، تعداد یازده پارامتر به عنوان عوامل مستقل اولیه شناسایی شدند. این عوامل عبارتند از: مقدار کلکتور، زمان ماند، pH، دانسیته، زمان آماده سازی، دورموتور ، دما، میزان هوا، مقدار سیلیکات سدیم، نسبت NaOH/Na2CO3 و نسبت کلکتورهای مورد استفاده (ASAM/ATRAC) با انجام 27 آزمایش طراحی شده برای مشاهده تغییرات عوامل مذکور در سه سطح متفاوت، عوامل میزان مصرف کلکتور، PH ، دانسیته، زمان آماده سازی ، دور موتور و نسبت بین کلکتورهای مصرفی به عنوان عوامل دارای تاثیر بارز بر فلوتاسیون هماتیت در چادرملو شناسایی شده اند. با اسفتاده از تاثیر عوامل بارز و تحیل واریانس آنها، شرایط عملیاتی مناسب رای کسب مقادیر بیشینه برای بازیابی و عیار P , Sio2 ,Fe پیش بینی گردید.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SGSI08_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/18323/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفائی، سیدضیاءالدین و کارآموزیان، محمد و محمودی، عباس و راستی الحسینی، سیدامیر،1383،پیش بینی شرایط بهینه فلوتاسیون هماتیت سنگ آهن چادرملو،هشتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران،شاهرود،https://civilica.com/doc/18323
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، شفائی، سیدضیاءالدین؛ محمد کارآموزیان و عباس محمودی و سیدامیر راستی الحسینی)
برای بار دوم به بعد: (1383، شفائی؛ کارآموزیان و محمودی و راستی الحسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Douglas C. Montgomery"، Design and Analysis of Experiments', 1991, John ...
- Genechi Taguchi"، System of Experimental Design?, Vol.1, 1987, KRAUS International ...
- Genechi Taguchi"، System of Experimental Design, Vol.2, 1987, KRAUS International ...
- Yeow Nam Ng, Don Black, Khanh Luu, "Taguchi methods*, 1995, ...
- G. Geoffery Vining, «Statistical Nethods for Engineers , 1998, Duxbury ...
- M.Dufour, C.Bazin, G.Labonte"، Application of Taguchi's Technique", 1993 , Total ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی تونل با روش حفاری NATM در خاک رسی با استفاده از مقایسه مدل رفتاری کم کلی و موهر کلمب
- شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
- بررسی پارامترهای موثر در لیچینگ خمیر باتری سرب-اسید وبهینه سازی پارامترها توسط نرم افزارDX10
- نقش عوامل مختلف لیچینگ در بازیابی سرب و روی از کانههای اکسید روی کم عیار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.