مروری بر تولید و استخراج ترکیبات فنولیک زیست فعال به وسیله تخیمر در حالت جامد
محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 430
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI23_661
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
علاقه به توسعه فرآیندهای زیستی برای تولید یا استخراج ترکیبات زیست فعال از منابع طبیعی، در سالهای اخیر به دلیل کاربرد بالقوه این ترکیبات در صنایع غذایی، شیمیایی و دارویی، افزایش یافته است. در این مبحث، تخمیر در حالت جامد (SSF) توجه زیادی را به خود جلب کرده است زیرا این فرآیند زیستی دارای پتانسیل خوبی برای تبدیل موفقیت آمیز باقیماندههای کم قیمت کشاورزی و همچنین گیاهان به انواع متفاوتی از مواد با ارزش، شامل ترکیبات فنولیک زیست فعال، میباشد. هدف از این مقاله مروری بعد از ارائه جنبه های کلی در ارتباط با ترکیبات زیست فعال و سیستم تخمیر جامد، تمرکز روی تولید و استخراج ترکیبات زیست فعال فنولیک از منابع طبیعی با تخمیر جامد میباشد. خصوصیات سیستم SSF و متغیرهای موثر بر تشکیل محصول در این فرآیند و همچنین انواع مختلف سوبستراها و میکروارگانیسم ها که می توانند در تخمیر حالت جامد برای تولید ترکیبات فنولیک زیست فعال مورد استفاده قرار گیرند، مرور شده و بحث گردیده اند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ندا عباسیان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویر احمد، ایران
محمد گلی
استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :