سال انتشار: 1395
محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: IHC15_193
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 233
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی نیمه تحلیلی متوسط و توزیع تنش برشی مرزی درکانالهای ذوزنقه ای باجداره ی زبرشده ی غیریکنواخت به روش YLM
چکیده مقاله:
توزیع تنش برشی مرزی یکی از مهمترین مشخصههای هیدرولیکی در جریان کانالهای باز و مهندسی رودخانه میباشد که بررسی تحلیلی آن کمی دشوار بهنظرمیرسد. در مطالعهی حاضر، بااستفاده ازروشی موسوم بهروش یانگولیم (YLM(و با تکیه بر سازوکارانتقال انرژی از ناحیهیاصلی جریان بهسمت مرزها، به محاسبهی متوسط و توزیع تنش برشی مرزی در کانالهای باز ذوزنقهای با جداره ی زبرشدهی غیریکنواخت،پرداخته میشود. درنهایت، نتایج این روش تحلیلی با دادههای آزمایشگاهی موجود مقایسه گردیده و بهمنظور بهبود نتایج توزیع و متوسط تنش برشی مرزی در مقاطع زبرشدهی یکنواخت، ازدوتابع موسوم به توابع اصلاحی کف ودیوارهها، استفاده خواهدشد که منجربه سازگاری بهترنتایج QD ، برای متوسط و توزیع تنش برشی مرزی، بهترتیب برابر 674/1 و 125/3 درصد بهدست ٢ W با دادههای آزمایشگاهی، میگردند. تابع خطای میآیند کهدرعمل، مقادیرقابل قبولی میباشند.
کلیدواژه ها:
توزيع تنش برشي مرزي، متوسط تنش برشي مرزي، مقاطع ذوزنقهاي، كانالهاي زبر، توابع اصلاحي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/563006/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری سامانی، امیرمسعود و کبیری سامانی، عبدالرضا،1395،مدل سازی نیمه تحلیلی متوسط و توزیع تنش برشی مرزی درکانالهای ذوزنقه ای باجداره ی زبرشده ی غیریکنواخت به روش YLM،پانزدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران،قزوین،،،https://civilica.com/doc/563006
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جعفری سامانی، امیرمسعود؛ عبدالرضا کبیری سامانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، جعفری سامانی؛ کبیری سامانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی قابلیت اعتماد سدهای بتنی وزنی- مطالعه موردی سد شفارود
- کاهش میزان آبشستگی تکیهگاه پل با استفاده از آبشکن محافظ
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر پارامترهای هیدرولیکی بر روی ناحیه جدا شده آبگیرهای جانبی موجود در کانال های قوسی
- تعیین ارتفاع سد های مخزنی با استفاده از تحلیل قابلیت اطمینان (مطالعه موردی : سد نمرود)
- جلوگیری از فرسایش دیواره رودخانه ها با تثبیت سواحل به روش غیرمستقیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی جریان ماهانه با استفاده از مدل های پیش بینی اقلیمی جهانی
- بررسی و توسعه شاخص های کیفیت آب با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: منابع آب زیرزمینی اصفهان)
- Optimal Economical Design of Labyrinth Spillway using Mathematical Models
- تولید هیدروگراف سیلاب 5 فروردین دروازه قرآن شهر شیراز بر مبنای مدلسازی فیزیکی، هیدرولیکی و هیدرولوژیکی
- بررسی پتانسیل آسیب پذیری آبخوان به روش DRASTIC مطالعه موردی: آبخوان دشت یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.