چالش ها و موانع پیاده سازی پرونده الکترونیک سلامت (EHR)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,362

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SETCONF01_090

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

پرونده های کاغذی به دلیل محدودیت های خود قادر به برقراری ارتباط مناسب بین ارائه کنندگان خدمات سلامت نیستند. از این رو برای رفع این مشکل پرونده الکترونیک سلامت (EHR) از چند دهه اخیر گسترش یافته است که منبعی واحد و منسجم از اطلاعات سلامت بیمار است که در طول زندگی شخص توسط ارائه دهندگان مراقبت بهداشتی ثبت می شود و شامل اطلاعات دموگراف یک، اطلاعات مالی، سابقه بیماری، مشکلات بهداشتی، علائم حیاتی، داده های آزمایشگاهی و رادیولوژی، داروها و ... است. هدف از این مطالعه بررسی محدودیت ها و موانع پرونده الکترونیک سلامت و راهکارهای آن است. این مقاله نوعی مطالعه مروری هست که با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با موضوع و دریافت مقالات از پایگاه ها و بانک های اطلاعاتی نظیر health it و Pub me و Science Direc و SID و Online Library و WHO بدون محدودیت زمان و به زبان انگلیسی و فارسی انجام شد. ایجاد و به کارگیری اجرای EHR محدودیت هایی دارد که عبارتند از: هزینه های نرم افزاری و سخت افزاری، فرهنگ سازمانی، فقدان مشارکت کارکنان، ناتوانی در یافتن نرم افزار، فقدان مطابقت با الزامات پرونده الکترونیک سلامت، فقدان نظم در تبادل اطلاعات الکترونیکی و .... برای رفع این محدودیت ها می توان از حمایت دولت،ساده کردن سیستم های پرداخت، افزایش انگیزه کارکنان، آموزش کادر بیمارستان، سیستم مدیریت عملکرد یکپارچه، ایجاد استانداردها و ارتباطات متقابل استفاده کرد. ازجمله الزامات پرونده الکترونیک سلامت می توان به جامعیت، ارتباط، قابلیت انتقال، ایمنی و محرمانگی و تحول اشاره کرد. پرونده الکترونیک سلامت همچنین بر مدیریت کیفیت، پشتیبانی از تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و گزارش نتایج تمرکز دارد و برای اثربخش بودن پرونده الکترونیک سلامت،باید محدودیت ها و موانع آن را شناخت زیرا قابلیت های بی شمار این سیستم مشکلاتی را که در زمینه اطلاعات سلامت بیمار وجود دارد،کاهش می دهد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

مژگان حقیقی

دکترای انفورماتیک پزشکی، گروه فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد، ایران

مریم دهقانی

کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • http :/www.maj lis. ir/pdf/Reports/9 9 07.pdf [Persianl [ءانادر میرانی، هاله ...
  • Wing P, Langelier M, Continelli T, Armstrong D. Data for ...
  • workforce study, 2005. [cited 2011 Jun 25]Available from: http : ...
  • Leidos Health, Challenges and Solutions in Electronic Health Records Data ...
  • Mindy L. The Evaluation and Effectiveness of an Interdi sciplinary ...
  • Majlis Research Center. New technology and communication studies office. [A ...
  • Riazi H, Bitaraf A. [EHR system in IRAN] [Internet]. Tehran: ...
  • Morton ME, Wiedenbeck , A Framework for Predicting EHR Adoption ...
  • Jebraeily M, Ahmadi M, Hajavi A, Gohari MR, Sedghi Jahromi ...
  • Records: Personnel Readiness Assessment]. Journal of Health _ 2010; 13 ...
  • نمایش کامل مراجع