رابطه بین هوش حرکتی و امادگی جسمانی در بین طبقات اجتماعی مختلف دانش آموزان دختر دور دوم متوسطه منطقه 5 آموزش و پرورش شهر تهران

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 798

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSYCHOLOGY01_261

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

بسیاری از دغدغه های تربیتی گواهی می دهد که مسئولان رشد و تربیت در چگونگی سازماندهی استعدادهای نه نهال و نوجوانان با چالش های جدی مواجه هستند لذا باید اذعان داشت که فعالیت های رشد و تربیت قویاً بستگی به توجه به نیازهای انسانی و توانایی های فردی دارد. این نیازها و توانایی ها در واقع توان تطبیق و سازگاری بین افراد آینده در جامعه است. جامعه ای که بی شک سلامت جسمانی و روانی کودکان خانواده سلامت فعلی و آتی آن خواهد بود. در این اثنا توانایی ذهنی کودکان به معنای آمادگی در جهت اشتیاق برای نمایش حرکات جنبشی که با توجه به فراست، محیط و شخصیت شکل می گیرد بسیار اثرگذار است. بدیهی است برای داشتن تنی سالم نیازمند تغذیه سالم هستیم. لذا متغیری میانجی به عنوان میزان درآمد خانواده عامل تعیین کننده ای در طبقه اجتماعی کودکان و در نتیجه تجزیه ایشان خواهد بود. با جمیع مباحث می توان به این درک رسید که چنانچه گرایش به حرکات جنبشی در افراد به همراه تغذیه مناسب وجود داشته باشد آمادگی جسمانی ایشان و در نتیجه تضمین سلامتی بیشتر خواهد بود. از طرفی ورزش یکی از مهم ترین بخش های زندگی و یکی از اصلی ترین روش های حفظ سلامتی در تمام سنین بشمار می رود. بیشتر افرادی که از دوران کودکی به فعالیت و ورزش عادت می کنند در سنین بزرگ سالی نیز علیرغم مشغله و نوع کار خود، زمانی را به ورزش اختصاص خواهند داد ( عارف نژاد زکریا 1٬390). ابزارهای استفاده شده در این تحقیق آزمون هوش حرکتی گاردنر و آزمون توانایی جسمانی مدرسه است. هدف اصلی این مبحث دستیابی به میزان تأثیر هوش به عنوان عامل سازگاری با محیط و توانایی جسمانی دانش آموزان با در نظر گرفتن متغیری میانجی به عنوان طبقه اقتصادی - اجتماعی است که به عنوان پژوهشی توصیفی اجرا گردیده است.

نویسندگان

علیرضا کندرانی

کارشناس ارشد سنجش و اندازه گیری و رئیس برگزاری آزمونهای شرکت ملی نفت ایران

ونوس الهاکی

کارشناس ارشد تربی بدنی و مدرس دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اردستانی، عباس. (1391). آمادگی جسمانی. چاپ دوم. تهران: انتشارات گویش ...
  • شاهمیرزایی مهدیه. ابراهیمی صغری(1392). مقایسه اثر بخشی آموزش به روش ...
  • /mehdi _ .blo _ _ _ _ زکریا عارف نژاد. ...
  • Beichner, Ruth Anne. (2011). The relationship between student's academices. Doctoral ...
  • Shahzad Gulap., Ghazi, saftar Rehman., Ali Khan, Umar., Nawaz Khan, ...
  • Serin, Nerguz Bulut., Serin, Oguz..Yavuz, M. Ali./ Muh ammedzade, Behbud. ...
  • نمایش کامل مراجع