سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICMRS02_179
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 447
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نورپردازی بر امنیت فضاهای شهری
چکیده مقاله:
امروزه فقط تأمین روشنایی ملاک نیست، بلکه به کارگیری نور مناسب با فضا موضوع اصلی است. نورپردازی متناسب با فضا، یعنی با در نظر گرفتن حجمهای موجود در آن و با به کارگیری تکنیکهای نورپردازی نظیر استفاده از سایه روشنمیتوان فضاهایی متفاوت با روز خلق کرد که پاسخگوی نیازهای مردم در تمام مدت شبانه روز باشد و به طور دائمی مورد استفاده و حضور افراد قرار گیرد و در نتیجه حضور و فعالیت مختلف آنها در محیط،که مردم خود بر آن نظارت میکنند و در پی آن امنیت فضا تأمین میشود. برای استفاده از فضا در روز میتوان از نور خورشید برای تأمین روشنایی استفاده کرد،نقش نور مصنوعی در ایجاد و ادراک مناظر و مکانهای شهری شبانه اهمیت بسیاری دارد. نور، امکان حضور شهروندان را در مناظر و مکانهای شهری در ساعات شب فراهم میآورد. عدم توجه به نورپردازی فضاهای شهری و یا اقدام به نورپردازیبدون مطالعه و دقت موجب به وجود آمدن فضاهای غیرقابل استفاده، آزاردهنده و خطرناک شده و حتی منجر به بروز مشکلات جمعی و روانی در میان شهروندان می شود و گاه همین امر باعث ایجاد ناامنی در فضای شهری میگردد. اما استفاده از نور نه صرفا برای روشن کردن فضاها و مناظر شهر بلکه به عنوان ابزاری در دست طراح برای خلق مکان، عمرکوتاهی دارد. افراد می توانند در فضاهای شهری به فعالیتهای گوناگون بپردازند، اما قطعاً استفاده و فعالیت در فضای شهری نباید صرفاً مخصوص به زمان خاصی باشد. میان نورپردازی مناسب و امنیت، رابطه متقابلی وجود دارد. به طوری که میتوان با ساماندهی متناسب نورپردازی فضا، و از این طریق افزایش امنیت آن، به حضور و استفاده مردم از آنها کمک نمود
کلیدواژه ها:
نورپردازی، امنیت، ساعات شب، فضای شهری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/550479/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محرری، مهدی و احمدی، طیبه،1395،بررسی نورپردازی بر امنیت فضاهای شهری،دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری،،،https://civilica.com/doc/550479
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محرری، مهدی؛ طیبه احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، محرری؛ احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نورپردازی شهری و پیدایش منظر شبانه (مطالعه موردی منطقه مرکزی تهران)
- ارزیابی امنیت پایدار درمیدانهای شهری بارویکرد CPTED نمونه مطالعاتی : میدان آزادی تهران
- تأثیر روشنایی و نورپردازی در ایجاد حس سرزندگی و پویایی حیات شبانه فضاهای عمومی شهری
- همنشینی نور و رنگ در فضاهای فرهنگی و تأثیر آن بر ناهنجاری های رفتاری شهروندان
- شاخصهای تحلیل امنیت در فضاهای شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.