نقش پروژه های محرک توسعه در بهبود کیفیت زندگی بافت فرسوده شهری (مطالعه موردی: محله فیض آباد کرمانشاه)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,323
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AUUM01_286
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با رویکرد توصیفی - تحلیلی با هدف بررسی بعد فیزیکی کیفیت زندگی محله فیض آباد کرمانشاه و استفاده از پروژه محرک توسعه در بهبود آن به همراه طراحی مجموعه ای در قالب فرهنگسرا به منظور افزایش کیفیت زندگی در محله مذکور و حل مسائل و مشکلات مبتلابه آن صورت گرفته است. روش پژوهش ترکیبی از روش های مشاهده، مطالعه میدانی و اسنادی می باشد. به منظور سنجش بعد فیزیکی کیفیت زندگی از 6 گویه رضایت از محله، رضایت از وضعیت مسکن، رضایت از جمع آوری و دفع زباله، رضایت از فضای سبز و پارک ها، رضایت از حمل و نقل عمومی، رضایت از وضعیت خیابانها و ترافیک استفاده شده که با مدل آنتروپی سطح پایداری محله فیض آباد از نظر مولفه های مذکور سنجیده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که کیفیت زندگی در محله فیض آباد با میزان HDI 0.38 ناپایدار است. در این راستا یک مجموعه فرهنگسرا با ویژگی هایی نظیر مشارکت، حفظ هویت در قالب پروژه محرک توسعه جهت افزایش کیفیت زندگی و رفع مسائل مبتلابه آن طراحی و ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پگاه چالشگر
گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی ،واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران. گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی ،پردیس علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
علی علایی
گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی ، واحد کرمانشاه ،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :