اثر همگون سازی سرعت حرکت در تصویرسازی ذهنی
محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 680
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASSF01_206
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
مقدمه: هدف تحقیق حاضر بررسی اثر سرعتهای مختلف تصویرسازی ذهنی بر دقت، سرعت و مسافت حرکتی دریبل فوتبال بود. روش شناسی: 40 شرکت کننده در چهار گروه تصویرسازی با سرعتهای آهسته، سریع، یکسان و گروه کنترل اختصاص داده شدند. از شرکتکنندگان خواسته شد تا حرکت دریبل فوتبال از بین مخروط ها را انجام دهند. زمان تصویرسازی بر مبنای زمان اجرا در پیش آزمون برای هر فرد تعیین شد. سپس سه جلسه تصویرسازی برای هر فرد اختصاص داده شد. در نهایت پس آزمون دریبل فوتبال انجام شد. داده ها با استفاده از روشهای آماری تحلیل واریانس و تحلیل واریانس (گروه) 4) ×نوبت آزمون) 2 انجام شد. نتایج: یافتهها نشان داد تفاوت آماری معناداری بین گروههای تصویرسازی آهسته، یکسان و سریع و گروه کنترل وجود دارد به طوری که گروههای تصویرسازی سریع و یکسان نسبت به تصویرسازی آهسته و کنترل سرعت اجرای بیشتری داشتند ( 82/4 =F (3 و 36) و i -j =1/53) یکسان)، P=0/016 و i -j =0/86 ) آهسته تصویرسازی گروه سه هر همچنین). P=0/005 و002/0=P (و سریع (50/1 =j -i و 0005/0=P (افزایش در سرعت اجرا را نشان داده بودند. با اینحال، نتایج تحقیق نشان داد (P=0/657 و F (3 و 36) =0/541 ) مسافت و) P=0/470 و F (3 و 36)که تفاوت آماری معناداری بین گروه ها در دقت ( 86/0 =پیموده شده وجود ندارد. نتیجهگیری: اثر همگونسازی در سرعت آهسته برای تکلیف حاضر مشاهده نشد، به طوری که گروه تمرین تصویرسازی آهسته برخلاف انتظار پیشرفت در سرعت حرکت را نشان داد و فقط این اثر در گروه تصویرسازی سریع اتفاق افتاد، به طوری که این گروه پیشرفت در سرعت حرکت را بعد از تمرین تصویرسازی سریع نشان داد. همچنین تطابقی بین سرعت تصویرسازی و مرحله یادگیری مشاهده نشد، به طوری هر سه گروه پیشرفت در سرعت حرکت را نشان دادند.
نویسندگان
سیدحجت زمانی ثانی
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز
علیرضا فارسی
دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه شهیدبهشتی
بهروز عبدلی
دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه شهیدبهشتی
زهرا فتحی رضائی
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :