سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: JR_SIHC-1-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 248
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بینامتنی قرآنی در رمان های تاریخی استبداد الممالیک ، ابومسلم الخراسانی جرجی زیدان
چکیده مقاله:
بینامتنی به عنوان یکی از موضوعات مهم نقد ادبی معاصر ، نظریه ای است که بیانگر ارتباط و تعامل متون با همدیگر است و یافتن این ارتباط می تواند مخاطب را به خوانشی نو از متون رهنمون سازد . از جمله این متون ، رمان های تاریخی جرجی زیدان پیشگام اصلی رمان تاریخی معاصر می باشد که به ویژگی مهم ارتباط با قرآن متمایز گشته اند . این امر آنگاه بیشتر مورد توجه قرار می گیرد که بدانیم او یک نویسنده مسیحی است . روابط بینامتنی قرآن با این رمان ها بسیار هدفمند و جهت گیرانه بوده است ، به طوریکه نویسنده این داستان ها با علم به قدرت تاثیر بیان قرآنی و حکمت ها و امثال آن ، آگاهانه آنها را در لابلای مطالب داستان های خویش گنجانده است . با دسته بندی انواع بینامتنی در این داستان ها ، آنچه به دست می آید ایناست که اکثر قریب به اتفاق بینامتنی های موجود قرآنی آن از نوع نفی جزئی و متوازی است و به نظر میرسد بایستی علت آن را در نوع مخاطبان این داستان ها و هدف جرجی زیدان از تألیف این رمان ها جستجو کرد
کلیدواژه ها:
قرآن ، بینامتنی ، جرجی زیدان ، رمان تاریخی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/542868/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابازاده اقدم، عسگر و نامداری، ابراهیم،1395،بینامتنی قرآنی در رمان های تاریخی استبداد الممالیک ، ابومسلم الخراسانی جرجی زیدان،،،،،https://civilica.com/doc/542868
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بابازاده اقدم، عسگر؛ ابراهیم نامداری)
برای بار دوم به بعد: (1395، بابازاده اقدم؛ نامداری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل فیلم کلوزآپ عباس کیارستمی بر اساس الگوی هم نشینی و جانشینی
- حقوق خبرنگاران و مسیولیت دولت نسبت به خبرنگاران در حین بحران ها و درگیری ها
- جریان شناسی سیاسی از دیدگاه شهید سید محمدباقر صدر
- ریشه یابی نفاق به عنوان مهمترین تهدید انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن از منظر آیات و روایات با تاکید بر اندیشه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
- خواستگاه اصلی شکل گیری جریان نفاق و ویژگی های منافقین در غزوه تبوک و حجه الوداع (بر اساس آیات و روایات)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.