سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فلزات و مواد
کد COI مقاله: MINMETALCONF01_092
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 324
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی خواص مکانیکی آلیاژ A356
چکیده مقاله:
آلیاژهای A356 کاربرد زیادی در صنایع جهان دارند. این آلیاژ صرف نظر از قابلیت ریخته گری بسیار خوب و خواصمکانیکی مناسب از نظر نشتی پذیری و مقاومت به خوردگی شرایط بسیار خوبی دارد و به همین دلیل در صنایع هواپیماییو خودرو سازی کاربرد زیادی پیدا کرده است. شبیه سازی ساختار ریختگی این آلیاژ که ارتباط نزدیکی با خواص مکانیکیآن دارد از اهمیت زیادی برخوردار است. در این پژوهش سرعت سرد شدن و شیب حرارتی، با استفاده از ماکرو مدل ها ومعادلات انتقال حرارت فوریه محاسبه شده و فاصله بین دندریتی با استفاده از میکرو مدل، سرعت سرد شدن و شیبحرارتی حل شده است. این مدل قادر به پیش بینی تنش تسلیم، محاسبه UTS، درصد ازدیاد طول، بیشینه نیروی اعمالی و شاخص کیفیت با توجه به سرعت سرد شدن و فاصله بین دندریتی ثانویه در هر المان می باشد. در این مطالعه از طریق ترکیب روشهای عددی و فرآیند مهندسی معکوس تکنیک مناسبی برای شبیه سازی ساختار مکانیکی آلیاژ A356 ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
شبيه سازي، سرعت سرد شدن و فاصله بين دندريتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/540132/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:استادشعبانی، محسن و توفیق، علی اصغر و دوامی، پرویز،1394،شبیه سازی خواص مکانیکی آلیاژ A356،کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فلزات و مواد،تهران،،،https://civilica.com/doc/540132
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، استادشعبانی، محسن؛ علی اصغر توفیق و پرویز دوامی)
برای بار دوم به بعد: (1394، استادشعبانی؛ توفیق و دوامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر مولیبدن بر SFE فاز آستنیت در حین تغییر شکل پلاستیکی در فولاد پرمنگنز
- مقایسه و بررسی سنتز پودر اسپینل MgAl2O4 به روش سل - ژل با دو حلال آبی و اتانولی
- تخمین نیروی شکل دهی در کشش مفتول با مقطع مربع از مفتول با مقطع دایره
- مدل سازی انتقال حرارت در خشک کن پاششی به منظور انتخاب عایق مناسب جهت سقف مخزن
- سیستمهای حفاظت در برابر جریان های سرگردان خطوط ریلی جهت جلوگیری از خوردگی آماتورهای سگمنت (مطالعه موردی: پروژه خط 7 متروی تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.