سال انتشار: 1395
محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
کد COI مقاله: ICOEM01_328
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,201
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ابداع و خلاقیت هنر در فلسفه مدرن
چکیده مقاله:
ابداع اثر هنری در هر زمان جز جدان شدنی تمدن بشری است. ایدئولوژی که تو سط اندیشمندان یا فلاسفه در هرتمدن و تفکر بشر مطرح می شود، وجوهی از زمینه و بستر ابداع و خلاقیت در هنر را در هر دوره (خصوصاً دوران مدرن،که متفکران و فلا سفه نظرات تأثیرگذار در عصر حا ضر را ارائه نموده اند) فراهم می آورد. در همین را ستا، اینگونه به نظرمی رسد با تعریف ارائه شده در این دوره (عصرمدرن) نحوه نگرش در مورد ابداع و خلاقیت در هنر پیگیری خواهد شد.پس می توان فرض نمود در هر دوره از تمدن برا ساس نیاز زمان و نیز نوع نگرش فلا سفه و اندی شمندان تعاریفی از نحوهآفرینش هنری شکل گرفته است که هر یک از این تعاریف با وضعیت فکری و ذهنی هنرمند برای ابداع اثر هنری درزمان خود هم خوانی دارد، از جمله فلسفه ابداع و خلاقیت در هنر مدرن. بنابراین بررسی نظریه های بنیادی ابداع وخلاقیت در هنر از دیدگاه فلاسفه، و شیوه های حاکم بر هنر و تفکر بشری از ضرورت های انجام این پژوهش ا ست. برهمین اساس علاوه بر بررسی مبانی نظری خلاقیت و تعاریف بنیادی ابداع در فلسفه با رویکرد خلاقیت در فلسفه هنرمدرن، نگرش های مرتبط با ارزیابی خلاقیت و ابداع در هنر مطرح شده است. چنانکه در عصر مدرن با فلسفه اومانیسم،خود محوری و نبوغ هنرمند را در هنر شاهد هستیم، که نحوه تعریف ابداع و خلاقیت در هنر را در بستر اجتماعی وتعریفی آن نزد فلاسفه می شود، بیان می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICOEM01_328 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/536233/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افضل طوسی، عفت السادات و طاهری، محبوبه،1395،ابداع و خلاقیت هنر در فلسفه مدرن،هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت،https://civilica.com/doc/536233
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افضل طوسی، عفت السادات؛ محبوبه طاهری)
برای بار دوم به بعد: (1395، افضل طوسی؛ طاهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر تعاریف، مفاهیم و مبانی نظری منظر شهری
- جایگاه حقوقی فردی و آزادی های عمومی در قوانین اساسی هر کشور
- داوری های دولتی در ایران
- بررسی جایگاه داوری در قراردادهای اداری
- بررسی عددی تاثیر گام دیمپل بر افزایش انتقال حرارت جابجایی در لوله دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.