سال انتشار: 1383
محل انتشار:
یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 52_3958111049
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,872
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خواص بتن خودتراکم (SCC)
چکیده مقاله:
امروزه در پی گسترش صنعت ساخت و ساز در کشور و به دنبال ز یانهای جانی و مالی گسترده که در اثر حوادث طبیعی همچون زلزله هر از گاهی از گوشه و کنار این سرزمین به گوش میرسد، افزایش دقت و ایمنی در تولید و سپس اجرای ساز ه های مهندسی امری ضروری میباشد. از جمله راهکارهای مناسب میتوان به دستیابی به ترکیبات جدیدی از مصالح ساخ تمانی جهت تسهیل پروژههای پیچیده به منظور افزایش ضریب اطمینان و ایمنی ساخت آنهااز طریق مکانیزه کردن امور و کاهش دخالت نیروی انسانی اشاره نمود و همچمنین به نظر میرسد که در تقلیل هزینه های مالی در طرحهای پرخرج مؤثر واقع گردد. بتن از جمله پرمصرفترین مصالح ساختمانی در دنیا شناخته میشو د.با گسترش استفاده از بتن، ویژگیهایی همچون دوام، کیفیت، تراکم و بهینه سازی آن از اهمیت ویژ ه ای برخوردار میشوند. بتن خودتراکم( SCC) بتنی بسیار سیال و روان و مخلوطی همگن است که بسیاری از مشکلات بتن معمولی نظیر جداشدگی، آب انداختن، جذب آب، نفوذپذیری و ... را مرتفع نموده و علاوه بر آن بدون نیاز به هیچ لرزاننده ی) ویبره(داخلی یا ویبره ی بدنه ی قالب، تحت اثر وزن خود متراکم میشود. این ویژگی کمک شایانی به اجرای اعضای ساختمانی با فشردگی زیاد آرماتور خواهد نمود.این بتن که برای اولین با ر توسط محققین و مهندسین ژاپنی ابداع گردید، در طول عمر 13 سال ه ی خود، تحت آزمایشهای گوناگونی قرار گرفته اس ت. بتن خود تراکم در طرح اختلاط و ساختارش تفاوت چندانی با بتن معمولی ندارد. البته موادی برای بهبود خواص آن به جهت نیل به خودتراکم شوندگی به آن افزوده می شود, خواص بتن تازه وبتن سخت شد ه ی خودتراکم بستگی زیادی به طرح اختلاط آن دار د. از آن جهت که امروزه از این بتن در پروژ ه های مهم عمرانی و در حجم وسیع استفاده میشود، مطالعه و تحقیق پیرامون بتن خودتراکم به جهت رفع نواقص ومشکلات تولید وکاربرد آن وپیشبرد نقاط قوت و تواناییش در آیندهای نه چندان دور ضرورتی آشکار و هدفی دست یافتنی است
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 52_3958111049 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/534/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شرافتی پور، سعید،1383،بررسی خواص بتن خودتراکم (SCC)،یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران،بندرعباس،https://civilica.com/doc/534
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، شرافتی پور، سعید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، شرافتی پور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- EFNARC :Specification and Guidelines for S ELF-COM PACTING CONCRETE ;february2002 ...
- Hajime okamura, Masahiro Ouchiself_ compacting cOnerete :Journal of advanced conerete ...
- Frank Dehn , Klaus Hol schemacher _ Dirk weiBe ; ...
- Masahiro ouchi ; self - compacting conerete development application and ...
- Takda, k ; sel f-compacting concrete produced by Japanese method ...
- Jianxin Ma , Jorge Dietz ; ultra high performance sel ...
- S . S ubraman ianand _ D. ch attoppadhyay ; ...
- Bartos, p.J. .M, An appraisal of the orimet test as ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عوامل ریسک در پروژه های راه سازی. مطالعه موردی: استان مازندران
- مروری بر تعارض کار- خانواده
- آینده پژوهی پروژه های عمرانی از طریق شناخت و تحلیل شاخصهای موثر بر آنها
- بررسی تعیین نوع مواد پرکننده مناسب برای ساخت بتن خودتراکم SCC
- ارزیابی سطح ریسک خطاهای انسانی فرایند ساخت تونل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.