مقایسه روش های خوشه سازی MRGC و SOM جهت تعیین الکتروفاسیس های ماسه سنگ های سازندهای چلکن و آقچاگیل در چاه اکتشافی شماره 2میدان سردار جنگل
محل انتشار: دومین کنگره بین المللی زمین شناسی کاربردی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 603
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IAGC02_179
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
مهمترین هدف این مطالعه مقایسه ی دو روش خوشه سازی MRGC و SOM جهت تفکیک الکتروفاسیس های میدان سردار جنگل خزر جنوبی و در نهایت انتخاب روش مناسب تر شناخت و تفکیک الکتروفاسیس هاست. با توجه به نبود مغزههای حفاری در این چاه، در این مطالعه با استفاده از داده های پتروفیزیکی حاصل از چاه شماره ۲ میدان سردار جنگل، ۵ رخساره الکتریکی شناسایی شده است. با توجه به داده های پتروفیزیکی بهترین مدل الکتروفاسیس در هر دو روش خوشه سازی، که مدل ۵ رخساره است انتخاب شد. پس از بررسی داده های پتروفیزیکی، به نظر میرسد که روش خوشه سازی بر پایه ی نمودار چند بعدی (MRGC) توانسته تا حدودی موفق تر عمل کند، که این می تواند به دلیل تنوع محدود سنگشناسی مخزن باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طاهر گلی
دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زمین شناسی، مشهد، ایران
سیدرضا موسوی حرمی
دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زمین شناسی، مشهد، ایران
اسداله محبوبی
دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زمین شناسی، مشهد، ایران
علی کدخدائی
دانشگاه تبریز،گروه علوم زمین، تبریز، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :