سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: IACUT02_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 206
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی دریافت حس رضایت از معماری سنتی استان گیلان
چکیده مقاله:
عامل اساسی و مهم در موفقیت یک فضا, میزان رضایتمندی ساکنان آن می باشد. معماری و اقلیم پیوند تنگاتنگ وتاثیرات متقابلی بر یکدیگر دارند. به منظور تامین آسایش و آرامش فرد از ابنیه , ساخت وساز بدون شناخت محیطاقلیمی و پس زمینه ها , پروژه را با شکست روبه رو میکند.تجربیات معماری سنتی در این منطقه, خود گواه تاکیدی براندیشه های فرم زایی در این اقلیم است. در این منطقه عناصر باز بر عناصر بسته توفق داشته و بیشتر میل به برونگرایی دارد. درهمین راستا نیز فضاهای داخلی در رابطه با فرهنگ و شیوه های زندگی فرم خاص پیدا می کند. هر اتاق,هفت دری , تلار, ایوان و تناسبات بازشوها به منظور فلسفه خاص شکل می گیرد.ازعوامل مهم در معماری سنتی این اقلیم , وجود فاصله زیاد میان بناها بوده که فلسفه ای عظیم در پی دارد اما باتوجه بهسرعت روزافزون پیشرفت علم و صنعتی شدن و ازدیاد جمعیت سبب غفلت از کیفیت شده است. قرار دادن کیفیت دردرجه دوم اهمیت سبب از بین رفتن رضایتمندی و ایجاد کسالت روحی و جسمی شده است. روزگاری , بناهای سنتیگیلان تلفیقی بود از ایوان, حیاط, پستو و تلار و... که باعث سرزندگی در افراد میشد اما درحال حاضر این فضاها کاهشیافته است عوامل مهم دیگر رضایت فرد به میزان انطباق شهرسازی سنتی , محرمیت و هویت شهرهای اسلامی با نیاز هاو ماهیت هستی وجودی انسان ها بستگی داشته است که در این زمینه فضاهای سنتی کاراتر از فضاهای امروزی بودند.هدف از این پژوهش عامل اساسی رضایت از شکل گیری فضای سنتی است که در فرهنگ و اقلیم این منطقه خلاصه می شود.
کلیدواژه ها:
معماري سنتي , اقليم معتدل , حس رضايت ,فضا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/531660/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقرزاده، منیره و سلطانی، احمد،1395،بررسی دریافت حس رضایت از معماری سنتی استان گیلان،دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/531660
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، باقرزاده، منیره؛ احمد سلطانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، باقرزاده؛ سلطانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی طراحی معماری شهر تالش براساس اقلیم منطقه
- ارزیابی رضایتمندی گردشگران از کیفیت خدمات گردشگری (موردی: شهر تنکابن)
- بررسی انواع اقامتگاه های موقت با نگاهی به آسایش گردشگر
- بررسی ظرفیت های توسعه گردشگری روستای سوباتان
- نقش تفضیلی معماری جدید و قدیم در صنعت گردشگری ایران (نمونه موردی تهران، کندوان، ابیانه)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.