سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: NCAMEM05_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,922
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کارنده های مختلف در ارتباط با میزان جریان بذر ، جوانه زنی ، عمق کاشت و یکنواختی توزیع بذر کلزا
چکیده مقاله:
کاشت مکانیزه گام مهمی در امر مکانیزه کردن مراحل مختلف کشت و فرآوری محصولات کشاورزی می باشد . این تحقیق به منظور ارزیابی پارامترهای کاری کارنده های مختلف برای کشت مکانیزه کلزا اجرا گردید. تیمارهای مورد آزمایش در این طرح عبارت بودند از : روش کشت با ماشین بذر کار علف ، روش کشت خطی با ماشین خطی کار بدون پوشاننده ، روش کشت خطی با ماشین خطی کار با پوشاننده ، روش کشف ردیفی با ماشین ردیف کار نیوماتیکی با چرخ فشار مخصوص و روش کشت ردیفی با ماشین ردیف کار نیوماتیکی با چرخ فشار مورب . آزمون های کارگاهی برای موزع های هر دو ماشین مستقیل از سرعت عمل نمی کنند . آزمون های مزرعه ای در قالب طرح بلو ک های کامل تصادفی انجام گرفت . نتایج تجزیه واریانس طرح نشان داد که شاخص عمق کاشت برای تیمارهای ماشین خطی کار و ماشین ردیف کار ، به طور معنی داری تحت تاثیر روش کاشت قرار گرفتند . توزیع یکنواخت و بدون پراکنش بذرها در تیمارهای ماشین ردیف کار مشاهده شد و عمق کاشت مطلوب مربوط به تیمار ماشین خطی کاری بدون پوشاننده بود که می تواند جایگزین مناسبی در صورت عدم امکان استفاده از ردیف کار نیوماتیک باشد .
کلیدواژه ها:
خطی کار ، ردیف کار نیوماتیک ، بذر کار علف ، کلزا ، آزمون و ارزیابی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/52765/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، ابراهیم و جابری معز، مجتبی و احمدوند، گودرز،1387،ارزیابی کارنده های مختلف در ارتباط با میزان جریان بذر ، جوانه زنی ، عمق کاشت و یکنواختی توزیع بذر کلزا،پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون،مشهد،،،https://civilica.com/doc/52765
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، احمدی، ابراهیم؛ مجتبی جابری معز و گودرز احمدوند)
برای بار دوم به بعد: (1387، احمدی؛ جابری معز و احمدوند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.