سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: MEAHBTM01_484
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 535
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی سطح بلوغ سازمانی مدیریت پروژه شرکت های خصوصی پروژه محور با استفاده از مدل OPM3 مطالعه موردی: شرکت ماشین سازی ویژه
چکیده مقاله:
در حال حاضر، باتوجه به رویکرد اکثر سازمان ها در شناخت عمیق تر مقوله ی مدیریت پروژه، کاربرد هرچه بیشتر این دانش و ارتقای سطح فرهنگ سازمانی مدیریت پروژه، ضرورت ارائه ی روشی که وضعیت سازمان ها را از منظر میزان بلوغ و بالندگی سازمانی در مدیریت پروژه، نقاط قوت و ضعف و گام های مسیر رشد و بالندگی آنها مورد ارزیابی قرار دهد، بیشتر احساس می شود . به همین دلیل، در سال های اخیر روش ها و مدل های سیستماتیک مختلفی به منظور ارزیابی میزان بلوغ مدیریت پروژه در سازمان ها ارائه شده اند . از جمله این مدل های بلوغ، مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه است که با استناد به استاندارد گستره دانش مدیریت پروژه و نگاه عمیق وگسترده به مفهوم بلوغ، در حال حاضر از معتبرترین مدل های بلوغ در این زمینه به شمار می رود . بر همین اساس، در این مقاله سعی شده است که میزان بلوغ سازمانی مدیریت پروژه در شرکت ماشین سازی ویژه که یکی از شرکت های بزرگ و مطرح در زمینه صنعت آب و فاضلاب ایران است؛ با استفاده از مدل OPM3 اندازه گیری شده و بالندگی این شرکت در سه دامنه پروژه، برنامه و پورتفولیو و در چهار سطح استانداردسازی، سنجش، کنترل و بهبود و نیز در کل مدل مشخص گردد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که وضعیت بلوغ کلی این شرکت به میزان 70 درصد بوده که نشان دهنده وضعیت نسبتا خوب این شرکت می باشد. علاوه بر این، شرکت ماشین سازی ویژه نمره 81 از 100 را در حوزه مدیریت پروژه، نمره 65 از 100 را در حوزه مدیریت برنامه، و نمره 57 از 100 را در حوزه مدیریت پورتفولیو کسب نموده است.
کلیدواژه ها:
مدل بلوغ سازمانی، PMBOK ، مدیریت پروژه، مدیریت برنامه، مدیریت پورتفولیو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/524929/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد گنجی نیک، مریم و بامداد صوفی، جهانیار،1395،ارزیابی سطح بلوغ سازمانی مدیریت پروژه شرکت های خصوصی پروژه محور با استفاده از مدل OPM3 مطالعه موردی: شرکت ماشین سازی ویژه،کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم،شیراز،،،https://civilica.com/doc/524929
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمد گنجی نیک، مریم؛ جهانیار بامداد صوفی)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمد گنجی نیک؛ بامداد صوفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دسته بندی نمونه های موفق مدل بلوغ OPM3 بر مبنای سیستم های مدیریتی درسازمان های ایرانی
- بلوغ سازمانی مدیریت پروژه بر مبنای استاندارد OPM3 با الهام از مدل تعالی EFQM (مطالعه موردی در یکی از شرکت های برق منطقه ای وزارت نیرو)
- مولفه های نقش مدیریت اجرایی در مدیریت پروژه با مدل بلوغ مدیریت پروژه ی سازمانی(OPM3)
- شناسایی عوامل موثربر مدل بلوغ سازمانی OPM3 در پروژه های ساخت ایران
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.