شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنین روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری (مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران)
تعداد صفحات: 25 | تعداد نمایش خلاصه: 279 | نظرات: 0
(فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
فرمت فایل مورد نظر را انتخاب فرمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنین روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری (مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران)
بختیار عزت پناه - استاد یار دانشگاه آزاد اسلامی،واحد مرند، گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری ،مرند،ایرانسلمان حسینی - کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی و بازاریابی،دانشگاه علامه طباطباییلیلا بدیعی - دانشجوی دکتری جغرافیا و برنانه ریزی شهری دانشگاه آزاد مرندحمید اسکندری - دانشجوی دکتری برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد مرند
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر به شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنین روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری در روستای پالنگان شهرستان کامیاران می پردازد. در ایران گردشگری بیشتر متاثر از گردشگری داخلی است که خود به گردشگری روستایی وابسته است. به همین دلیل، به منظور ایفای نقش مثبت گردشگری در فرآیند توسعه روستایی، لازم است مدیریت محیط زیست، مشارکت مردم محلی، قوانین صریح و محکم، بازاریابی و برنامه ریزی واقع بینانه و سیستمی در زمینه گردشگری روستایی مورد توجه قرار گیرد. بدین منظور در این مقاله به منظور کسب شناخت نسبت به گردشگری و سوال های مطرح شده در تحقیق و وارد شدن به مبحث اصلی تحقیق، متناسب با موضوع تحقیق، ابتدا اشاره ای به گردشگری، گردشگر و انواع آنها خواهیم داشت، جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه ساکنان روستای پالنگان می باشد که بین 850 تا 900 نفر می باشد، که با استفاده از فرمول نمونه گیری جامعه محدود کوکران از بین آنها تعداد 288 نفر به عنوان نمونه تحقیق استخراج گردیده اند. ابزار اندازه گیری استفاده شده در این تحقیق شامل داده های استخراج شده از پرسشنامه توزیع شده بین افراد نمونه گیری شده نمونه گیری می باشد. برای پرسشنامه استفاده شده در تحقیق حاضر پایایی با روش آلفای کرونباخ محاسبه شد. آلفای کرونباخ برای پرسشنامه برابر با 0/882 شد. در نتیجه پایایی پرسشنامه مناسب بود. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی صورت گرفت. در سطح توصیفی با استفاده از شاخص های آماری مانند میانگین، انحراف معیار، جداول و نمودار و . . . به تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته شد و در سطح استنباطی از آزمون کای-دو (خی دو) و آزمون رتبه ای فریدمن کروسکال والیس و من ویتنی با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شد. تمامی فرضیات بجز دو عامل تعداد سالهای زندگی در روستای پالنگان و محل سکونت در سطح 0/95 معنادار بودند، نیز از میان ابعاد اثرات فرهنگی گردشگری با ضریب 4/71 بیشترین تأثیر را بر حمایت از توسعه گردشگری دارد.
کلیدواژه ها:
عوامل فرهنگي، گردشگري، حمايت از توسعه گردشگري، روستاي پالنگان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/523258/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
عزت پناه، بختیار و حسینی، سلمان و بدیعی، لیلا و اسکندری، حمید،1393،شناسایی عوامل فرهنگی موثر بر حمایت ساکنین روستاها از توسعه گردشگری و نگرش این افراد به توسعه و برنامه ریزی در مناطق نمونه گردشگری (مطالعه موردی: روستای پالنگان شهرستان کامیاران)،نخستین سمینار علمی تخصصی جاذبه ها و دافعه های گردشگری آذربایجان شرقی،تبریز،،،https://civilica.com/doc/523258
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1393، عزت پناه، بختیار؛ سلمان حسینی و لیلا بدیعی و حمید اسکندری) برای بار دوم به بعد: (1393، عزت پناه؛ حسینی و بدیعی و اسکندری) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
اردکانی، سعید.(382 1). کاربرد مفاهیم چرخه عمر گردشگری و ظرفیت ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.