بررسی برهم کنش تعدادی ترکیبات Punica granatum با پروتئین داستیلاز کننده sirtuin1 به کمک روش دینامیک مولکولی و مقایسه اثر این ترکیبات با
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 750
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBGCONF03_173
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395
چکیده مقاله:
پروتئینsirt1 یک نیکوتین آمید آدنوزین دی نوکلئوتید NADH/NAD وابسته به هیستون داستیلاز جز کلاس 3 هیستون داستیلاز است که در دانسیته کردن هیستونهای H 3 ، H و H4 و پروتئینه های غیر هیستونی ایفای نقش می کند. پرتئین sirtطول عمر، خاموش شدن ژنها پیشرفتها چرخه ی سلولیریال آپپتوز و هموستاز را کنترل می کند. در مجموع sirt1 در انسان حدود 747 آمینو اسید دارد. sirt1 دارای دو گیرنده سیگنال و همچنین دارای دو سیگنال صدور هسته ای است و در هسته و سیتوپلاسم سلول یافت می شود اگرچه پرتئین sirt1 در هسته طیفی از تنظیم کنندگان رونویس را داستیله و در پاسخ به رونویسی های مختلف نیز فعالیت می کند بنابراین داستیله شدن به وسیله ی پرتئین sirt1 منجر به فعال شدن یا بازدارندگی مستقیم تنظیم گروه های رونویسی می شود فعالیت پرتئین sirt1 و هدف آن به زمینه ی متابولیسیمی بستگی دارد مهندسی ژنتیک بر روی موشها نشان داد که بالا رفتن فعالیت پرتئین sirt1 باعث حفاظت در برابر پیشرفت بعضی از سرطانها می شود sirt1 همچنین ممکن است بر سیستم عصب مرکزی تاثیر داشته باشد 2 و 3 و 4 اخیرا اموزشی نشان داد که sirt1 یک نقش کلیدی در تغیی روتبدیل عملکرد و انعطاف پذیر شدن سیناپس ها دارد به علاوه شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بالا رفتن فعالیت sirt1 میتواند به عنوان یک عامل محافظت کننده در برابر عواملی نظیر تخریب نورونها بیماری آلزامیر و بیماری ناشی از تخریب نورون باشد.
کلیدواژه ها:
پروتئین sirt1 داکینگ مولکولی ، انار pomegranate رزواتول resveratol
نویسندگان
سیده پریسا موسوی قهفرخی
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ایران
علی کاظمی باباحیدری
گروه شیمی دانشکده علوم پایه واحد شهرکرد دانشگاه پیام نور شهرکرد ایران
داود جعفری
گروه شیمی دانشکده علوم پایه واحد شهرکرد دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد ایران
محسن نیکویی نیا
گروه زمین شناسی دانشکده علوم پایه واحد ابهر دانشگاه پیام نور شهرکرد ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :