بررسی وضعیت مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و ارتباط آن با رضایت مشتریان اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 990

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SPORTSAMAV01_056

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله:

مقدمه: سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، سیستمی است که سازمان را در برقراری رابطهای بلندمدت با مشتریان آن یاری می-دهد؛ روابطی که بر مبنای راهبرد برد-برد طراحی شده و برای دو طرف ارزشآفرین و پرمنفعت باشد. هر تعاملی با مشتریان یک فرصت است. منظور از فرصت، فقط فروش محصولات به مشتریان نیست، بلکه مهمتر از آن، این است که سازمان در تماسهای خود با مشتری، اطلاعات مفیدی را بتواند به دست آورد. اطلاعاتی که یادگیری سازمانی را افزایش خواهد داد و سازمان را در یافتن ایدههای جدید و شناسایی سلایق مشتریان یاری خواهد رساند. این مسئله مستلزم تجربهی به کارگیری سیستم مدیریت ارتباط با مشتری است. برخی شرکتها از نتایج حاصل از استقرار سیستم مدیریت ارتباط با مشتری برای بهبود استفاده از دانش مشتریان خود استفاده کردند. تجربهی استفاده از سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری، توانایی شرکتها برای کسب نتایج بهینه را افزایش میدهد. از سویی دیگر، بسیاری از سازمانهای امروزی، در تلاشند که به واسطهی اینترنت به امور مشتریان خود رسیدگی بیشتر و راحتتری کنند. اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان نیز از جمله سازمانهای خدماتی در حوزه ورزش در کشور است که موفقیت آن منجر به بهود عملکرد ورزش کشور میشود. از اینرو محقق به دنبال بررسی وضعیت مدیریت ارتباط با مشتری در یک نهاد اصلی مرتبط با امر ورزش یعنی اداره کل ورزش و جوانان در استان لرستان در هر یک از فاکتورهای مدیریت ارتباط با مشتری و ارتباط آن با رضایت مشتریان میباشد. روش: نوع تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر استراتژی، همبستگی است و به روش میدانی است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان می باشد . نمونه گیری به شکل کل شمار بوده و تمامی ۷۵ نفر وارد پژوهش شدند. گردآوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامههای ویژگیهای عمومی، مدیریت ارتباا با مشتری )سفیدرود و همکاران ۱۳۹۰ (و رضایت مشتری )سدرلاند ۱۹۹۸۱ بود. پایایی این پرسش نامه های به ترتیب ۸۸٪ و ۹۱٪ بدست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل دادهها از شاخصهای آمار توصیفی )فراوانی، میانگین، انحراف معیار، رسم نمودارها( و آزمون های آماری کلموگروف اسمیرونف جهت تعیین توزیع طبیعی داده ها ، ضریب همبستگی چند متغیره جهت تعیین ارتباط بین متغیرهای تحقیق و تحلیل رگرسیون چندگانه جهت پیش بینی برخی متغیرهای تحقیق از روی متغیرهای دیگر استفاده خواهد شد. بحث و نتیجه گیری: یافته های پژوهش نشان می دهد که ارتباا معنی داری بین مدیریت ارتباا با مشتری و رضایت مشتریان وجود دارد. این یافته با یافته های خو و والتون ۲۰۰۵ اکروش و همکاران ۲۰۱۱ هافمن و برنبرچ ۲۰۱۲ آتا و توکر ۲۰۱۲ وانگ و فنگ ۲۰۱۲ همسو می باشد. فضلی و رشیدی آستانه ۱۳۹۳ در پژوهشی که با عنوان نقش عوامل مؤثر بر موفقیت راهبرد مدیریت ارتباط با مشتری انجام داده بود دریافت که مدیریت دانش، متغیرهای سازمانی، کیفیت مراودات و فناوری با موفقیت راهبرد ارتباط با مشتری در نمایندگیهای فروش خودرو رابطهی مستقیمی دارند، اما تجربهی به کارگیری سیستم ارتباط مشتری، لزوماً به موفقیت راهبرد مدیریت ارتباا با مشتری منجر نمیشود. رودساز و همکاران ۱۳۹۲ در پژوهشی که به بررسی ارتباط بین مدیریت ارتباط با مشتری و اثربخشی سازمانی پرداخته بودند دریافتند که بین مدیریت ارتباط با مشتری و اثربخشی سازمانی رابطه مستقیم و ضعیف، بین مدیریت ارتباط با مشتری و کیفیت خدمات، رابطه مستقیم و متوسط و بین مدیریت ارتباط با مشتری با دو متغیر رضایت مشتری و عملکرد سازمانی رابطهای وجود ندارد.

کلیدواژه ها:

مدیریت ارتباط با مشتری رضایت مشتریان اداره کل ورزش و جوانان

نویسندگان

سعید مرادی چگینی

دانشجوی مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

رضا صابونچی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اسکندری، مجتبی، پورسعید، سید مسعود، فلاحی اسفیدانی، علی.(1389). بررسی عوامل ...
  • اقدسی، مهدی، رنجبرفرد، محمد.(1388). سنجش سطح بلوغ مدیریت دانش مشتری ...
  • الوندی، محسن، کریمی، محمد.(1388). بررسی مقایسه‌ای مدیریت ارتباط با مشتریان ...
  • نمایش کامل مراجع