پیشنهاد به کارگیری ممریستور ها در سلولهای خورشیدی, به منظور افزایش بهره وری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 630
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NAECE01_078
تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395
چکیده مقاله:
ممریستور، مقاومت حافظه داری است که رفتار آنالوگی داشته و مقاومت آن بین دو مقدار حداقل و مقاومت حداکثر قابل برنامه ریزی هست و مقادیر با اعمال ولتاژ بعداً حفظ و ذخیره میشوند. این عنصر به عنوان خاصیتی از ماده زمانی خود را نشان می دهد که از مواد و دستگاهی در مقیاس نانو استفاده شود. درواقع هرچه پژوهشگران با دستگاه هایی در مقیاس کوچکتر کار کنند, بیشتر شاهد رفتارهای عجیب ناشی از ممریستور خواهند بود. اگر بتوان مدارهای قبلی را به گونهای ساخت که ممریستور در طراحی آنها به کاربرده شود. میتوان با عناصر و اجزای مداری کمتر بههمان کارکردها دستیافت. در نتیجه مدارها ارزانتر شده و میزان مصرف انرژی در آنها به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت. در این مقاله با توجه به فواید ممریستور این ایده مطرح میشود که میتوانیم از ویژگیهای ذاتی ممریستور در سلولهای خورشیدی استفاده کرده و سطح بهره وری اینسلول ها را بالاتر ببریم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم خادمی نژاد
دانشگاه لرستان
علی فرمانی
دانشگاه لرستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :