سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CSCONF01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 952
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آسیب شناسی اجتماعی اعتیاد و دانشجویان
چکیده مقاله:
عوامل متعدد در بروز اعتیاد به خصوص در میان جوانان مؤثر هستند. در واقع، نمی توان تنها به یک عامل در مورد ابتلا به اعتیاد یک فرد اشاره کرد، بلکه مجموعه ای از عوامل فردی، اجتماعی، خانوادگی و ... دستبه دست هم می دهند تا زمینه های گرایش افراد به سمت مواد مخدر فراهم آید. اما در میان تمام این علل و عوامل، نقش خانواده و تأثیر آسیب های خانوادگی در گرایش اعضایش به سمت اعتیاد پررنگ تر و قابلتوجه تر است، زیرا خانواده اولین نهاد اجتماعی است که فرد در آن رشد می کند و شخصیت پیدا می کند. هدف نوشتار حاضر آسیب شناسی اجتماعی اعتیاد و دانشجویان می باشد که جهت تحقق این موضوع،یشینه مواد مخدر ،علل و زمینه های اعتیاد و ... مورد مداقه قرار خواهند گرفت. از این رو روش غالب در این مقاله، روش کتابخانه ای و با استفاده از ابزار فیش برداری اقدام به جمع آوری اطلاعات و داده های لازم خواهد شد
کلیدواژه ها:
دانشجو ،اعتیاد،اجتماع،روان،فرد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/509795/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعیدی، سعید و مصطفی لو، علی و نوری زاده، بهروز و یاری خوجه، عبدالوهاب،1395،آسیب شناسی اجتماعی اعتیاد و دانشجویان،اولین کنگره ملی توانمندسازی جامعه در حوزه جامعه شناسی،علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی،تهران،،،https://civilica.com/doc/509795
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سعیدی، سعید؛ علی مصطفی لو و بهروز نوری زاده و عبدالوهاب یاری خوجه)
برای بار دوم به بعد: (1395، سعیدی؛ مصطفی لو و نوری زاده و یاری خوجه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- گرایش دانشجو به اعتیاد(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد شیرهای هاول-بانگر در تخلیه کننده های تحتانی
- بررسی میزان کاهش مصرف انرژی ساختمان در طراحی بام سبز، با رویکرد پایداری اقتصادی
- بهینه سازی خط لوله با درنظر گرفتن ضربه ی قوچ با استفاده از روش اعداد صحیح و حقیقی ( MIRLP )
- بررسی و بهبود عملکرد چیلرهای جذبی خورشیدی
- بررسی و آنالیز هیدرولیکی و تحلیل ریسک کاویتاسیون شیرآلات اتصالات سوزنی در خطوط انتقال ( مطالعه موردی طرح آبرسانی غدیر در خوزستان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه عملکرد تحصیلی، امید یادگیری و یادگیری خودنظم دهنده دانش آموزان کلاس های هوشمند و غیر هوشمند شهر یاسوج
- مقایسه شادی و نشاط در دانش آموزان مدارس با سطوح مختلف
- مقایسه جایگاه زن در اسلام ، مسیحیت ویهودیت وبرداشت نادرست برتری مردان نسبت به زنان
- مزایا، معایب و چالش های پزشکی از راه دور و روان پزشکی از راه دور
- سبک زندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.