استراتژی یکپارچه سازی اثرات متقابل حمل و نقل و کاربری زمین ناشی از احداث آزادراه برخصوصیات حمل و نقل شهری مطالعه موردی : شهرهای متوسط
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,113
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCEAUD02_694
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
مشکلات حمل و نقل شهری به طور فزایندهای، مانع بخشی از استراتژی کاربردی یکپارچگی حمل و نقل زمینی است.با توسعه استراتژی های حمل و نقل و کاربری زمین، آنها تا حد زیادی به احداث تسهیلات برون شهری واکنش نشانمی دهند و این در حالی است که برای این مدلها و ارزیابی تاثیرات اقتصادی و زیست محیطی استراتژی های حمل و نقل، درک واقعی کمتری از تاثیرات اجتماعی آنها حاصل می شود. برنامهریزی کاربری زمین و برنامهریزی حمل و نقل تاثیرات متقابل و دوسویهای بر یکدیگر دارند که تحت تاثیر عوامل بیرونی نیز قرار میگیرند. با توجه به این تاثیرات دوسویهبنظر میرسد بسیاری از مسائل موجود در شبکه حملو نقل از نقایصی است که در برنامهریزی کاربری زمین به آن توجه نشده است. لذا بررسی یکی از مهمترین طرح های کشور در ارتباط با زیرساخت های حمل و نقل در راستای توسعه پایدار،کریدور شمال- جنوب که شمالی ترین بندر ایران یعنی بندر امیرآباد را به جنوبی ترین بندر کشور یعنی بندرعباس متصل میکند و کوتاه ترین مسیر از دریای خزر تا آب های آزاد خلیج فارس می باشد ،حائز اهمیت است. مقاله حاضر به مطالعه اثرات متقابل استراتژی های کاربری زمین و حمل و نقل شامل مطالعات اقتصادی ،اجتماعی، زیست محیطی و ترافیکی بخشی از این دالان ترانزیتی مهم که در استان یزد واقع شده است خواهد پرداخت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نیر تقی نسب
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی عسلویه
پگاه جعفری حقیقت پور
دانش پژوه دکترای راه و ترابری، دانشگاه پیام نور واحد تهران شمال
ایوب قادری
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :